Otuzluk forum ablalarından forumun genç kızlarına tavsiyeler

Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
sağlığınıza dikkat edin. yediklerinize, içtiklerinize.
güzel şeyler okuyun, güzel şeyler dinleyin, güzel şeyler izleyin.
sağlam birkaç dostunuz olsun.
sevin sevilin ama sınırlarınız muhakkak olsun.
insan hata yapar, geri dönüp dönüp bunları tekrar düşünerek kendinizi tekrar tekrar yıpratmayın. öğreneceğinizi öğrendiniz, yürüyün geçin.
eğitiminize önem verin. çocuklarınızın da eğitimine önem verin.
manipüle olmayın. manipüle etmeyin.
hareket halinde olun. hem fiziken hem içsel olarak. sabit kalmayın, değişin gelişin; demek istediğim bu. hareket berekettir kdkd benden de bu kadar.

Asik olun
Hata yapin, risk alin. En kolay, bu doneminizde risk alabileceksiniz. Konfordan mumkun oldugunca uzak yasayin bu yuzden.
kendinizi isinizde gelistirirken, mutlaka eglencenizi de eksik etmeyin.
Cok gulun, cok aglayin, duygularinizi bol bol yasayin.
Arkadas cevrenizi saglam kisilige sahip insanlarla donatin.

X kuşağının zırvalarını yeterince dinledik.
Kaliteli tavsiyeler de yok değildi.
Y olarak bizden küçüklerin de tavsiye dinlemeye açık olduğunu sanıyoruz da hiç öyle değiller.
Hazzetmiyolar bundan
En büyük gayesi estetik yaptırmak olan 13 yaşındaki kız ya da en büyük gayesi six pack yapmak olan 15 yaşındaki erkek ne tarafıyla güleceğini bilemez bu konuya. Entelektuelitenin duyguların önemsenmediği, maddeselliğin ve tahammulsüzlüğün nam saldığı bi dünya var artık.Gecen pro ile de konuştuk önceden annelerimiz beslenme çantamıza muz koymazdı fakir biri görüp özenebilir diye şimdi tüm çocuklar benim tabletim var senin yok diye birbirini yiyor. Nasihatle falan değil kırılma noktaları ile asılabilecek şeyler. X yokluk cekti çocuğu Y ye muz almayı marifet sandı, Y baskı gördü,özgürlüğü kısıtlandı çocuğu Z yi saldı,ne halin varsa gör dercesine falan. Nasihatin modasi da Y'de kaldı. Nasihat versen seni videoya çekip youtube a yükleyip dalga geçer.

En idsel olaylarda tavsiye verebilirim.

şu uzun paragraf yazan ablaların söylediklerinin tersini yapın. ben henüz otuz olmadım ama olsun jgldjj on yıllık forum geçmişime dayanarak..naçizane.dd

Geri