Oturur oturmaz kafede masaya cüzdan, araba anahtari, telefon, sigara çakmak koyan erkek

Konu sahibi son olarak 38 gün önce görüldü
görgüsüzlük olarak algılanılası harekettir. hele ki araba anahtarı koymaları

bize masaya yüreğini koyan erkek lazım.
(üffffff)
hepsini koyup bir de ''hocam bi nargile'' diyosa...

Oysa bir çapraz postacı çantası tüm bu sorunu çözebilir...

Kapkaççıların aradığı erkek.

kizlar bize kızmayın lutfen. cunku bizler disarda sizin gibi komplike olamayiz. sizin cantaniza iskenderiye kutuphanesi sigar. peki ya biz oyle mi? biz kot tisort, biz iki cep biri tep, biz orselenmis, biz kavruk, biz ezgin. gercekten saka bir yana, bir yere oturdugumda mesela, cebimdekilerle oturmak bana rahatsizlik veriyor abi napalim şimdi? cuzdani bu kisma sokmayalim tabi. cüzdan dediğin para konusundan ziyade mahremdir. seninle ilgili ozel seyler var icinde yani anlatabiliyor muyum? onu yapmamali insan. ama sigara, cakmak, telefon falan tabiki de masaya koyacağız yani ne yapacaktık başka? hadi araba anahtarligi da tamam, onu da koymasın diyelim de, telefonla sigaramiza ne karisiyosunuz? koysak kadinlar gorgusuzluk der, koymasak arkadaslar pinti der. he biz sizi memnun etmek icin geldik dünyaya sanki. defolun gidin bi ya.

Arkadaşlar biz bu telefon anahtar sigaraları inanın sizi etkilemek için koymuyoruz ki etkilenen de ne bileyim ya! Cidden rahatsız ediyor cebimizde durması bunların oturup kalkarken.
Çanta alternatifi var ama sevmiyorum ben kendi adıma.

kizlar bize kızmayın lutfen. cunku bizler disarda sizin gibi komplike olamayiz. sizin cantaniza iskenderiye kutuphanesi sigar. peki ya biz oyle mi? biz kot tisort, biz iki cep biri tep, biz orselenmis, biz kavruk, biz ezgin. gercekten saka bir yana, bir yere oturdugumda mesela, cebimdekilerle oturmak bana rahatsizlik veriyor abi napalim şimdi? cuzdani bu kisma sokmayalim tabi. cüzdan dediğin para konusundan ziyade mahremdir. seninle ilgili ozel seyler var icinde yani anlatabiliyor muyum? onu yapmamali insan. ama sigara, cakmak, telefon falan tabiki de masaya koyacağız yani ne yapacaktık başka? hadi araba anahtarligi da tamam, onu da koymasın diyelim de, telefonla sigaramiza ne karisiyosunuz? koysak kadinlar gorgusuzluk der, koymasak arkadaslar pinti der. he biz sizi memnun etmek icin geldik dünyaya sanki. defolun gidin bi ya.

Ben sizi hanım sanıyordum, konu vesilesi ile öğrenmiş oldum
Bu arada ben minimize cantalar kullanıyorum bırakın iskenderiye kütüphanesini bir sözlük bile sıgmaz :)

yazın çanta kullanmazken ben de koyarım, ne var yani? :)
tabi bende çakmak yok, sigara yok, hele ki araba anahtarı hiç yok. çünkü arabam yok.:D

yazın çanta kullanmazken ben de koyarım, ne var yani? :)
tabi bende çakmak yok, sigara yok, hele ki araba anahtarı hiç yok. çünkü arabam yok.:D
bende de bunlar yok, çok sevindim şu an.
cüzdanımız var neyse ki, içine de hurma çekirdeği koydum bereketi arttırıyormuş ama herhalde önce bi para görmesi lazım cüzdanın ki bereket kırıntısı görsün hurmalar.
göremediğinden sanırım artamıyor da, ay çok üzüldüm şu an durduk yere.
hem sevinip hem üzüldüm yine aynı noktadayım, iyi bi şey ahah.

Melodram aşkımsu, hıdrellezde gece gülün altında bekleyen parayı koyman lazımdı. Yanlış yöntem.

popislerine batıyor olabilir. her harekete bi kulp takmayın arkadaslarım

bende de bunlar yok, çok sevindim şu an.
cüzdanımız var neyse ki, içine de hurma çekirdeği koydum bereketi arttırıyormuş ama herhalde önce bi para görmesi lazım cüzdanın ki bereket kırıntısı görsün hurmalar.
göremediğinden sanırım artamıyor da, ay çok üzüldüm şu an durduk yere.
hem sevinip hem üzüldüm yine aynı noktadayım, iyi bi şey ahah.
ben yapmıştım ve cüzdan böceklenmişti. bayağı bir bereketlenmişti yani.:D

olabilir. ben erkekte çanta sevmem gayette normal masaya bırakmaları. Rahatsız ediyor cepte çünkü.

dar pantolon giymezseniz sorun çözülebilir diye düşünüyorum. rahatsız etmez, batmaz.

Arkideslerim birakin rahat rahat takilsinlar, cunkimsi erkeklerde cuzdan sendromu olusuyor, legen kemiklerinde dengesizlikten oturu bel veyahut kalca agrisi sebep olabiliyor….

Geri