Oturup saatlerce konuşulabilecek konular

Konu sahibi son olarak 803 gün önce görüldü
vardır herkesin bir uzmanlık alanı.

Mesleğimle alakalı tez yazabilirim ama insanların ilgisini boş beleş şeyler daha çok çekiyor.

Genetik mühendisi arkadaşım var, sadece onun uzmanlık alanı ile ilgili konuları saatlerce dinliyorum, saçma sorular sorarak.
Siyasi ve dini konular da ilgimi çeker her zaman. Tabii karşımda kafası çalışan birisi olduğu sürece.

Konular konuşmaz *konuşulabilecek* olmalıydı.

Geleceğe dair herşey uzay çağı vs ve geçmişe dayalı efsunlu konular.

cok sey varda konusucak insan cekiniyor sacma bir sekilde halbuki ne gerek var yani .s cekinmeye filan

İmkan olsa forumdaki herkes atomu parçalayacak..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Hayat insanları dinleyecek kadar uzun değildir.Ybn
Kapak olsun sizlere

- sen atayiz misin

+ eed

- allah yoksa karşıki dağları kim yarattı?

+ doru

Ben sıkılıyorum artık dinleyemem de konuşamam da

Konuyu açıp hiç birşey sunmamak haksızlık
Herkesin ilgisi farklı olabilir sonuçta benimkini merak ediyorsanız direkt sorabilirsiniz. Eğitim, çocuk, psikoloji, sinema, kozmetik, hobi alanlarında konuşmayı tercih ederim.

Bos ve sacma sorular sormaya bayiliyorum ben. Arkadaslarim bazen bikiyor ama olsun. Kac para verseler adam bicaklarsin, mecbur kalsan insan eti yer misin, seks iscisi olsam benden hoslanir miydin, bir milyon verseler beni dover misin gibi sorulara bayilirim. Ve durust cevaplari asla kabul etmem. Yok ya kesin yapardin diye ustlerine giderim. En son biri bagirir konu kapanir.

Kayda deger ve ogrenebilecegim herhangi bir konu olsun yeterli. Zibilyon tane soru sorabilirim nasilsa

Uçaklar, narkotik işler ve müzik..

Ay canım istedi bak.

Geri