Oturmak için boş metrobüs beklemek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
Mesai saatleri bitimiyse bekle bekle boş olarak gelmez saatlerce..

Hic sevmiyorum Metrolari. Binmeyide Tercih etmiyom cok Acil isim Olmadikca

Toplasan hayatım da 4 kere binmek nasip oldu.
Haftaya cuma günü tekrar bineceğim kısmetse ancak boş koltuk bulmak mümkün değil :d

boş metrobüs gelmediği için metrobüs yumruklayanı gördümde boş metrobüs oturağı görmedim

Oturmak için anneannem yaşındaki teyzeden omuz yedikten sonra boş dolu dikkat etmeden bir köşeye sıkışır oldum.

Yaptim oyle bir hata bir kez:D
Beklemeyin yine ayni doluluk oluyor:0​

Bende beklemiştim zamanında, ama baktım ki fayda etmiyor beklememeye karar verdim.Yürüyebileceğim bir mesafe ise yürürüm :) Yoksa Allah kerim

başlangıç duraklarından binmeyi tercih etmeme sebep olur:) ve çok mükemmel bir adrenalin patlaması yaşıyorum :D

Bir kere mi ne bindim hihi.
O yüzden ben boş otobüs beklemeye devam edeyim :p

Eve veya gideceği yere gitme planlarını 2-3 saat neredeyse geciktirmek demek yada ilk durağa gidip orada boş metrobüse binmek. :)

Metrobüse senede bir iki defa falan binerim ama her bindiğimde de otururum, işin inceliklerini bilmek gerek. :')

o kalabalığın içinde boş yer bulmak şans
ayakta gitmeye alışık insan için pek önemli değildir.

21d6ea96-5ec7-41bc-8acc-0143f4810510-giphy.gif

İş çıkışı metrobüsün durağa gelmesiyle dolması bir oluyor. Omuz omuza mücadelem, bire birde adam eksiltmem de fena değil ama olmayınca olmuyor.

Ben cama yapışık gitsem seviniyorum, insanlar oturmak için bekliyormuş :D

Neredeyse ikinci duraktan binerim lâkin yine içim pay vermez ayakta cam kenarında beklerim. Ya biz yer veriyoruz da insanlar ters oturursam başım tutar ay döner. Oturun işte yer veriliyorken.:mrslkm:

İşe giderken avcılar durağında orta kapı sırasına giriyorum çünkü insanlar kapı açılınca 4 kişi sağa 8 sola gidiyor sıra çabuk bitiyor.

Pelican durağında ise durum içler acısı, eğer ayağımı sokabilirsem kapıya sıkışmadan da kapanıyosa biniyorum ve gidiyorum :ß

Geri