Otoßüs....

Konu sahibi son olarak 5271 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lise Yıllarında 3 kızız ben kankım ve pınar die bır arkadas :p
okul cıkısımızda hawa kararmıs oluyodu otobuse bınelım eğlencelı olur dedik..neyse bındık efendım cok kalabalık öle böle deıll derken bır yakısıklı cocuk gordum ucumuzunde salyası aktı hanı:p sora bız cocğun cewresını sardık pınar elındekı kitap dolu klasörü bana werdı cocuk tam ortamızda :D neyse aldım tam gerı werıodum elınden düşürdü:p bütün kitaplar cocuğun ayaklarına dokuldu:p ben rezıl oldumuzu dusundum tabı kafamı cewirdim kıskıs gülüorum:Dpınar cocun ayaklarına kapandı kitapları topluyor bı yandanda soylenıyor:D eee bu durumda cocuk kankıme kaldı benım zaten umudum yoktu ama pınar baya uzulmustu nolcak dedi benden bır tesellı bekler gibi dedim tek şey söyleyebilmiştim koy dötüne lavman gitsin olmuştu...bunun üzerıne kahkalarımızdan rahatsız olan amca ıkıde bir bizi bastonuyla dürtmezmi en son otobusden atılmıştık oda yetmedi tabı mınubuse bındık gule gule gidioruz arkayı 4 ledik 5 cocuk yıne aramızda kaldı uyuyor bende cek zekiyem ya dedım sımdı gecıcek eweını yazık ben kolumu cocun arkasından uzattım elımede telı aldım kankı çaldır dedim tel çalmaya basladı ama cocuk yıne uyanmadı tam o arada buyuk bır gurultu sanırım ondekı otobuse gecırmıstık :D neyse bu cocuk hala uynamadı durttum artık uyandı :D bizi baska bır mınubusue naklettıler gidioruz ıkı dk sora araba durdu we ondekıler kalkmaya basladı bende yıne baska arabaya gecıce diye kapıya kadar gittim bır baktım nakletme yok cocun tekı el yabıo gel gel die mınubuscuye eee bende rezıl olmuyım diye kapıdan cıktım gel gel die barmaya basladım sanırım rezıl oldum an o andı :D

bu kadar:p

saol ablacım o zman oleydıkk sımdı durgunlaştık:p

uLan ahihihihi çOk qüSel bir anıyMış. 6 sene ÖNce orTam daa güzelMİş xd.

İlkokul terk miydiniz?

Bence hos. Girls just wanna have fu-un sarkisi calsaymis arka planda tam olacakti. Fazla arkadaslarinla zaman gecirince insan manyaklasiyor iste. Hem bu hikayede en cok sizi bastonuyla durten amcayi sevdim :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri