Otomatik resim boyutlama

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Forumumuzda boyutlamanın 50 x 100 olması ziyadesiyle memnun etti. Daha zorlaştırıcı ve höh be! dedirtici hamleler bekliyorum. :orgu:​

• Beğen
Tepkiler: X
foruma cevat kurtuluş gibi giriyorum lan artık
E55ZQR.jpg

Aynı konuyu defalarca dillendirdim ama değişen bir şey olmadı, umarım bu sefer bu olayı kaldırırlar doğru düzgün avatar koyamıyoruz bari şu otomatik boyutlandırmayı kapatın.

Hayır cidden kendim için istemiyorum, ben bugün varım yarın BAN ım.

Arkadaslar isyaninizda haklisiniz, masaüstü temasini kullandiginiz icin findik kadar geliyor olabilir. Lakin varsayilan tema mobil olan oldugu icin mecburen bu boyutlandirmayi yapiyor, diger turlu temada kayma yapiyor maalesef :)

Başka bir temaya geçelim? NASIL KAFA ZEHİR AMA DEĞİL Mİ?

• Beğen
Postlara atılan gif ve fotilerin de 75 e 125 boyutuna indirgenmesi beni ziyadesiyle mutlu eden başka 1 hamle oldu geçtiğimiz günlerde.

• Beğen
Başka bir temaya geçelim? NASIL KAFA ZEHİR AMA DEĞİL Mİ?

Postlara atılan gif ve fotilerin de 75 e 125 boyutuna indirgenmesi beni ziyadesiyle mutlu eden başka 1 hamle oldu geçtiğimiz günlerde.

Gecen hafta siLex bir konu acmisti Forum sisteminin degismesiyle alakali hatirlarmisiniz bilmem, iste en buyuk sebeplerinden biri bu. Mesela o fontlari buyutuyorsun ;

Aninda hata mesaji gonderiyor, mobil temanda kullandigi ayarlar uyumlu degil ya düzeltirsin ya da aramalarda cikarmam seni diye :)

Gercekten yoksa buyutmek 1 dakikalik is sizi kirmazdim inanin. Yani suan herseyin A’dan Z’ye mobil uyumlu olmasi lazim GOOGLE amcanin gozunde.

Gecen hafta siLex bir konu acmisti Forum sisteminin degismesiyle alakali hatirlarmisiniz bilmem, iste en buyuk sebeplerinden biri bu. Mesela o fontlari buyutuyorsun ;

Aninda hata mesaji gonderiyor, mobil temanda kullandigi ayarlar uyumlu degil ya düzeltirsin ya da aramalarda cikarmam seni diye :)

Gercekten yoksa buyutmek 1 dakikalik is sizi kirmazdim inanin. Yani suan herseyin A’dan Z’ye mobil uyumlu olmasi lazim GOOGLE amcanin gozunde.

Silex'in açtığı konu forumu, Twitter gibi bir mecraya çevirmek gibi bir şeydi eski vb. temaların da herhangi bir sorun yoksa o temayı oylamaya sunun?

Geri