Otomatik araç hk

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Arkadaşlar bilgisi olan yazarsa sevinirim 200.000/210.000 gibi bir bütçeyle otomatik araç ne alırsınız ?
Vites: Otomatik
Km: 50bini geçmeyecek
Fiyat:210.000 geçmeyecek
Şuan Citroen c3 buldum bir tane 204 bin 19.000km ama citroenlerin piyasasını filan hiç bilmiyorum.
Şu piyasa şartlarında çok şey istiyorum ama napım:)

hiç anlamam..... ama otomatik tercihi doğru olmuş..... rahat.... bas ileri, bas geri..... param olsa benim de edeceğim tercih..... vites tutmaktan ellerim nasırlanıyor.....

yosuncum biliyorsun, her şeye olduğu gibi araç piyasasına da ankara yön veriyor. şayet parayı bana gönderebilirsen burada senin adına işlemleri takip eder, arabayı alıp sana getiririm.

hayır canım olur mu öyle şey? teşekkürlük bir şey yok, arkadaşlar böyle günler için var.

Volkswagen Golf.
1.2 TSI confortline.
2013 - 2015 arası modeller.

Eğer bu aralık yaşlı bulunur ise, yada hasar durumu moral bozar ise (ki temizler var) aynı motor seçeneği ile polo alinabilir.

Biraz arama yaptim. İnceleyebilirsin.

HATASIZ,TRAMERSİZ,EKSPERTİZ RAPORLU OTOMATİK İlan No: 954884575

EKSPRES PLAZA'DAN 2020 OPEL ASTRA 1.4 T EDIT PLUS 950 KM SIFIR İlan No: 954058265

YENİ OPEL CORSA ÇİFT RENK HATASIZ BOYASIZ İlan No: 954645287

@yoSun görseldeki toyota yaris'den benim vardı. 6 ay kullanıp satmıştım, müthiş bir araç idi.

subaru - xv
toyota - yaris
mazda - her modeli olur
ford - her modeli olur

subaru ve toyota'dan model örnek vermemin gerekçesi araçlara hakim olmam idi.

citroen c3-c4 önermem.
peugeot önermem.
opel astra önermem
kia ceed önermem
volkswagen polo önermem
c3 harici diğer modellere sahiptik canımızı yaktılar.
volkswagen kendisi şöyle demişti; biz otomatik şanzımanımızı türkiye trafiğine göre tasarlamadık.

sahibinden.com da filtreler aracılığı ile fiyat ve paket bakabilirsin.

dipçe; yıllık 25.000 km üzeri kullanım sağlamayacak isen benzinli almanı ve asla lpg taktırmamanı öneririm.

Screenshot_20210916-193619_sahibindencom.jpg

Eski model alacağın arabada ki tüm dsg şanzımanların elinde patlayacağını bilmeni isterim .)

Volkswagen ve Renault marka olarak değerini Türkiye'de piyasada iyi koruyan ve kolay satılan markalar. Otomatiğini kullanmamak ile birlikte Polo 2010 sonrası beğendim (kaliteli). Aile büyükse, Golf daha kullanışlı olur.

arabalardan fazla anlamam da sux'un paylaştığı foto dikkatimi çekti. bu yaris'in hiç mi piyasası yok. düşük km, model yılı eh işte. uygun geldi fiyatları.

arabalardan fazla anlamam da sux'un paylaştığı foto dikkatimi çekti. bu yaris'in hiç mi piyasası yok. düşük km, model yılı eh işte. uygun geldi fiyatları.
Ben o modeli hiç beğenmiyorum yaa özellikle renklerin dizaynı filanda hoşuma gitmiyor.

Geri