otoerotik asfiksi

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
mastürbasyon esnasında hazzın arttırılması için kişinin kendini kasten oksijensiz bırakması durumuna verilen isim. kafaya bir poşet geçirerek ya da güvenli olduğunu düşünecek şekilde kendini asarak (askılığa, kapı koluna) veyahut arka ayaklardan boyna bağlanan bir ip vasıtasıyla icra ediliyormuş. ilginç olan bu fetiş türüne ta 18. yy'da dahi rastlanıyor olması. o dönemlerde de bu şekilde ölmüş cesetler kaydedilmiş. hatta genelde yanlarında veya üstlerinde kadın kıyafetleri oluyormuş. günümüzde ise özellikle abd'de her sene yaklaşık 1.000 kişi bu hazzın peşinde telef olmaktaymış. akla ilk gelenin aksine bunlar kırkından sonra teneşirin paklayacağı tiplerden çok, genç erkek bireylerden oluşuyormuş.

sanırım bizim buralarda böyle bir mevzu olsa çoğumuzun vereceği tepki "sebebi neydi ki?" olur. yani açıkçası ben bayağı gülerim çünkü komik kjdfgv

pek tabii anaya babaya yakalanmamak için 5 dakikada işini halledip üstüne üstlük bir de yediği haltlar anlaşılmasın diye duşunu bile ayarlamak zorunda kalan türk gençliği, bu tarz çılgınlıkları istese de keşfedememiştir. iyi ki de öyle olmuştur.

tam olarak ismi aklıma getiremiyorum ancak bir dizi ya da filmde benzeri sahneler mevcuttu. konuyu gördüğümden beri ariyorum ancak bulamadım , özellikle kapı kolu sahnesinde bu durum güzel betimlenmisti.

Shame filmdeki başrolde de başka varyasyonlarının görülebileceği türden bir durumdur. Bim poşetli gençlik telefonunu çıkardıktan sonra bu akıma da yönelecektir..

bkz: otur bir çekerken ölmek

5XVk7.jpg

"nasıl öldü?" sorularında, insanı şekilden şekile sokacak bir ölüm çeşididir.

edittin: ahahahahahahaha "otur" demişim. neyse bilişsel süreçler gereği siz onu doğru okursunuz artık. bi nevi otosansür uygulamış oldum :ddd

Vandallık bu başka bir şey değil.
… yoluna gitmek de olabilir…

Geri