Otobüsteyken konuşan insanları dinlemek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
Kimisi için günlük rutin bir olay haline gelen otobüs muhabbetleri, bazen çekilmez hikayelerle sıkıcı otobüs yolculuğunu tam bir çiin işkencesine çevirir. Tabii bunun olumlu yönleride vardır.

Eskiden beli varolan bu gerekli, gereksiz eylem son zamanlarda, cep telefonları yüzünden iyice azaltılıp yerine müzik dinleme yada face twit gibi sosyal paylaşım eylemleri ile engelenir oldu..

Dinlememek için: mp3 çalarınızı yanınızdan eksik etmeyip, yüksek sesle dinlemeye özen gösteriniz...

Çok özlediğim durum aslında yanımdaki arkadaşımla konusurdum lise hayatımımı özlemeye başladım ne.
Dolmuştaykende o kadar gürültüye ragmen kitap okurudm anlardımda.. Şimdi kitap okumayı bayagı bir azaltım..

Çok eğlencelidir.

Tek başıma oturup kahkaha attığım bile olmuştur :p

Bunu genellikle yaşlı amcalar sıklıkla yapar. hatta susmayıp lafa girerler.

Hiç hazetmediğim durumdur.
Kendini kaybedenler oluyor bazen otobüste olduklarını unutuyorlar.
Kulaklığı takarım hemen kulağıma müziğin sesinide sonuna kadar açarım.

kendini kahvede veya evde zannedenlerden oluşan hiçbir şekilde başkasına saygısı olmayanlardır.
buna karşılık son ses müzik açmak gerek.
hasretlede o müziğin rahatsız ettiğini söyleyen birini bekliyorum yanı başımda.

Hiç sevmiyorum ama algımı o an değiştiremiyorum, hep duyarım, dinlemek istemediğim halde.
Çarem müzik :)

şunu anlarım; adam ya da kadın sesli konuşuyordur dinlemek durumunda kalınır, peki mesaj okuyanlara ne demeli?
sanki adamla mesajlaşıyorum "ben yazayım sen cevap ver abi o zaman?" diyesi geliyor insanın.

bonus: mesaj okuyanlara dönüp "eklemek istediğin bir şey var mı?" diyesin gelir :D

ahaha aynen, yanımdaki teyzeyi farkediyorum resmen gözü benim ekranda, tam sabırlık iş.

işimiz olmaz kulaklığımı tıkar rocka devam.

En sinir aldığım şeylerden biridir.
Hiç dinlemem ve kimsenin beni dinlemesinden haz almam.
Hiç tanımadığım insanın benim özelimden onane ?

Dostum bu büyük bi çılgınlık , hele bide küfür ediyorlarsa tadından yenmez

Geri