Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanların gün içinde neler yaşadıklarını, hangi şartlarda nelerle uğraştıklarını hiç düşünmeyen kendilerini üstün ırktan görenlerin takıntılarından biri.
Çocukken belki bende boyle kokmusumdur. Sabah 8 den akşam 6 ya kadar sanayi de çalıştım. O güneşin altında saatlerce beklediğim oldu. Ama bir gün olsun o ter kokudundan utanmadan.
Ter kokusu başlı başına kötü birşey kapalı alanlarda buna dayanmak zorunda değil kimse. Günde bir kez duş almak insanın öncelikle kendisine duyduğu saygı için gereklilik. Otobüs kullanmıyorum aracım var ama ter her yerde koku veren birşey fark etmiyor yani ;)
sonuç itibariyle yıkanınız bu önemli
Bigun hatunun yanından bağcılardan eve donuyorum , otogardayım ,
Tahmını sıcaklık 26 27 derece
ama dayı oyle boyle terlemıyor
ıkı saat dua ettım salon erkegı cızgımle yanıma oturmasın dıye
ama nafıle ..
abı geldı dıbıme oturdu ..
Hatunun bana aldıgı muhtesem kokulu parfumu otobusten ınerken o abıye hedıye etmek zorunda kaldım kı
ben o ter kokusu ve o parfum bırlesımındekı kokuyuda omrum boyunca unutamam
Parfum olur yanimda mutlaka bileklerime sıkar koklarim ya da kolonyali mendil.Sadece ter kokusu degil bu ağır yemek kokuları icinde geçerli (kokorec,kebap vs )
Ter kokusu muhim degil, o dayanilir, abartmaya gerek yok. Sonucta hepimiz insaniz. Fakat tirnak kesen, kulagini burnunu veya orasini burasini karistiran insanlar, saclarini tarayip da, taragindan saclarini alip yere atan insanlar var ya, iste onlardan cok pis rahatsiz olurum ve cok yasadim bu durumu. Pislikler..
Sabah kalk duşunu al deotak sür cık.
Gün boyu terlersin ama kokmazsın.
Erkekleri bir nevi anlarımda, bayanları anlıyamıyorumm yaa bir bayan ter kokamazz hersey elimizin altında ve ucuz.. Alamıyorsann surekli koltuk altını yıka cantanda yedek tisort taşı...