Otobüste Yer Ver Bakışı Atan Teyze

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Her ne kadar uyku moduna girip görmezden gelsekte, birgün bizde o bakışları atacağız:)

Genelde bende veririm ama o kadar genç delikanlılar varken neden ben diye de düşünmüyor değilim, sanırım güleryüzlü olmamdan yüz buluyorlar :D

yer vermeyi severim ama o bakışı değil:D

90 canım ama o kadar erkek varken bayan olarak kalkmayı kastediyorum:p
Zaten otobüs çok kalabalıksa kalkmam sonra madur oluyorum :liv:

evde o teyzeler sabah platesi yapsın , sonra otobüste yer istesin yoooh canım. kulaklığı takar gözleri kaparım arkadaş.

Yastık yorgan binip fosur fosur horlayarak uyucaksın saygı duyacaklar :D

Şükür ki sağlığımız yerinde.Yaşı benden büyük olana tabi ki veririm.Bir anlık rahatlığı yaşamak değerlerden daha önemli değil.Çok güzel ki hala değerlerine bağlı gençlerimiz de var;hepsini kaybetmedik.

Yaslilar, hasta veya sakat olanlar, kadinlar ve hamile olanlara direk yer verilir zaten, istemeseler bile. Karabiber'in de dedigi gibi, onca erkek var ve hic biri kalkmiyor, bende icimden sinir oluyorum bunlara.

Aklima bir sey geldi simdi. Biz dolmusla Trabzon merkeze gidecektik ve soforun arkasinda oturuyordum. Yani arkadan gelen paralari bana veriyordular (hic almak istemiyordum sofore vermek icin, keske burada oturmasaydim bile diyordum icimden), sonra bir adam dedi ki, 'arkadan gelenleri bana verin', kendisi her seyi alip, sofore verdi paralari. Hatta kendi ailesine bile kizmisti 'Niye kiza veriyorsunuz para'yi, bana verin' diye. Bu nazikligini hic unutmadim beyefendi. Kim oldugunu bilmiyorum, ama cok tesekkur ederim.

yer verildikten 3 dakika sonra son model telefonunu çıkarıp instagramda dolaşıyor o teyzeler.

Normalde oturayım diye son durağa yürüyüp bir durak sonra millete yer veriyorum. Geçen gün gördüm bir hanım teyze. Ben bile bu yaşta öyle topuklu ayakkabı giyip minibüste ayakta gitmeyi göze alamıyorum. 60 yaşında teyze apartman topukla bunu göze alabiliyorsa o bakış beni çok etkilemiyor.

Geri