otobüste onca erkek otururken ayaktaki yaşlıya kalkıp yer veren kız

Konu sahibi son olarak 2318 gün önce görüldü
Erkekleri utandırmaya çalışır ama boşuna :PP
allah rızası için veriyorsan ver
yoksa onlar utanmiyorlar yani biline :Pp

yahu bay bayanı mı var bu olayın gençsen istersen kalkarsın

He işte hem erkekleri utandiramiyorlar hem de yer vermekten kurtulduk diye sevindiriyorlar garibanlari yazık :Pp

Benim içim elvermiyor ya kalkıyorum hemen onların kendi ayıbı :tatlı:
Daha genciz yahu ayakta dursam da birşey olmaz zaten otobüs çok kalabalıksa amcalar kalkmamı istemiyor :p

Yasli ya da hastalara yer verme durumu, sadece erkeklere ozgu birsey degildir. Kizin yer vermesi de o yuzden gayet dogaldir, zaten amac erkekleri utandirmak filan da olmamalidir. Sen kendi dusunceliligin yuzunden vermek istiyorsan, verirsin baskalarini bu noktada suclamamak gerekir.

Çoğu bayan yaşlı da gelse çocuklu biri de gelse yer vermeye yanaşmaz. Oturanlar erkek olmadığı zamanda bile yer vermiyorlar ama bazıları tabi ki.

Bir kızı görünce yer veren centilmen erkeği hatırlatan başlık.

Kızı erkeği yok yer vermenin, yaşla alakalı bişey ama dendiği gibi çok kalabalıksa araç yer veririm akranım bir bayana.

Bişey olmaz, nasılsa eşitiz. Ben vereceğime o versin.

Kalkarken etrafı gözleriyle süzüp yüzünde bir de süpermenlik gülüşü varsa o kızdan korkarım ben ağa..

Sıkca oluyor sıgır gibi oturuyor bazilari.

Gerizekali erkeklerin bir araya gelmesi sonucu olur

metrobüsün ilk durağından bineceksin, kapı koordinatlarını ayarladın metrobüs yaklaşıyor ve kapı açıldı hurraaa zar zor da olsa bir yer kapabildin. herkes oturdu derken bir tane yaşlı teyze içeri giriyor ve başına dikilip dik dik bakıyor. kusura bakma teyze ama nah veririm sana yerimi. çok meraklıysan inersin aşağı yeni metrobüsün gelme süresi 1 dakika bile sürmez. ilk duraktan boş metrobüse binmek için ben beklemişim, uğraşmışım, didinmişim kapmışım yeri gelip beleşten konacaksın ha ?? hadi oradan.

bu işin erkeği kızı olmaz. erkekler vicdansız mı şimdi?

(ne biçin konular açıyonuz la)

Yer vermek problem değilde ben en arkadaş oturuyorum adam en önde, gidip ben yer veriyorsam teyzeye/amcaya kendini bir sorgulamalı gençler, gençlerimiz..
Sık karşılaştıgım bir durum.

yer vermenin kızı erkeği mi var ya feveran kardeşime katılıyorum. üstelik benim öğrenci akbilim de yok aynı parayı basıyoruz, kimse kusura bakmasın umrumda olmaz.

Geri