Otobüste Konuşan Teyzeler

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4718 gün önce görüldü
Pek tatlıdırlar, küçük dedikodular, evden sohbetler, bildiğin altın gününe döner ortam.

tüm otobüs dinliyoken nasıl rahat rahat konuşuyolar anlamış değilim.

Uzun yolculuk ise hiç çekilmez o teyzeler. Dır Dır Dır :cici:

*Yanına oturan, hiç tanımadıkları insanlar onlar için kurban gibidir, hemen sohbete koyulurlar.

*Diz ağrıları vardır,şekerleri vardır, tansiyonları vardır, bir de gelinleri vardır (:

Bknz: ağzının üstüne vurulası teyze :honk:
Ben anlamamak sizin dili. Pamukkaleyi görmek istemek ben :honk:

Kulaklığımı kulağımdan çıkarır sohbetlerini dinlerim bazen kafa sallayarak onaylarım pek şirinler halkla ilişkiler bunlar işte okumakla olmaz halk otobüsünde olur..

Teyzeleri dinleyen bir yabancıyla göz göze gelip birbirimize tebessüm ettiğimiz durum.

Dun kavga edenini bile gördüm

Dedikodu yapmak için hiç bir fırsatı kaçırmayan teyzeler :kiki:

Yaniniza oturmussa once bi suzer sizi.Kesinlikle yiyecek birseyi vardir size ikram eder. Sonra yolculuk nereye memleket nereye diyerek lafa baslar.A-a bi de bakmissinki hic tanimadigin insana hayat hikayeni anlatmissin :D

Allah eşlerine çocuklarına sabır versın derim.

Tebbessum ettiren teyzelerim :srl:

Eger biseyle ilggilenmiyosam hosuma giden durum . Genelde damat yada gelinlerinden bahsederler.. sikayetlenirler.

Teyzelein anlata anlata bitmez dertleri sayelirinde yuzumude bi guzel yikarlar ah kizim gozlerin cok guzel tu tu masallah:/

20 li yaşlarda ananemin yanına giderken otobüs maceram çok olurdu. Arkadan öne önden arkaya elma VS dagıtan teyzeler Sjsjsj

Geri