-
-
-
-
-
Bir çoğunuzun başına gelmiştir mutlaka. Otobüslerde sürekli karşılaştığımız, bazen de direk kendimizin olduğu tiplerden bahsediyorum. İşte onlardan bazıları ;
*Yer vermemek için uyuyor numarası yapan tipler.
*Evlerini kiraya verirken "bekar istemiyorum" deyip otobüste özellikle gençlerden yer bekleyen teyzelerimiz, amcalarımız.
*Tutunmadan ayakta durayım derken iki de bir sendeleyen, devrilen zat-ı muhteremler.
*"Yedek kartı olan var mı?* diyen mağdur vatandaşlar.
*Sürekli "arkaya ilerleyelim" diyen amcalar
*Yer vermemek için kafasını kitaba gömenler
*Aşırı uykusuzluktan muzdarip olup, omzunuza devrilenler (yok da değil hani!)
*İneceği durağı şaşırıp ikidebir düğmeye basan insan ve doğal olarak şoförle olan sonu yer bildirimli biten tartışması.
*Sürekli gözünüzden ayakkabınıza kadar sizi inceleyen meraklı tipler.
*Tutunacak yer bulamayınca sizin kolunuzdan bacağınızdan tutunan teyzelerimiz.( bu da yok değil )
*Yer vermemek için uyuyor numarası yapan tipler.
*Evlerini kiraya verirken "bekar istemiyorum" deyip otobüste özellikle gençlerden yer bekleyen teyzelerimiz, amcalarımız.
*Tutunmadan ayakta durayım derken iki de bir sendeleyen, devrilen zat-ı muhteremler.
*"Yedek kartı olan var mı?* diyen mağdur vatandaşlar.
*Sürekli "arkaya ilerleyelim" diyen amcalar
*Yer vermemek için kafasını kitaba gömenler
*Aşırı uykusuzluktan muzdarip olup, omzunuza devrilenler (yok da değil hani!)
*İneceği durağı şaşırıp ikidebir düğmeye basan insan ve doğal olarak şoförle olan sonu yer bildirimli biten tartışması.
*Sürekli gözünüzden ayakkabınıza kadar sizi inceleyen meraklı tipler.
*Tutunacak yer bulamayınca sizin kolunuzdan bacağınızdan tutunan teyzelerimiz.( bu da yok değil )