otobüste inmeye hazirlanirken yasanan gerilim

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3730 gün önce görüldü
Telaşlanıp 3 durak öncesi ayaklanıp dakikalarca ayakta bekleyen insanlar var.
Rahat olmakta fayda var..

bu eziyetli vasıtanın ineceğim durağı bikaç durak fark atmış olması rahatlık değil spor yapmama vesile olması

iflit bişeydir. Bi durak önceden azabı başlar :D

İlk zamanlar bende yaşardım bunu sonra alıştım artık relax'ım... :cici:

Kalabalık ortam bana yasak ama mecburi bindigimdede inecegim o kapıdan ayrılmıyorum valla çok gıcık bi duygu :dusun:

pardon pa par bi müsa de müs gecsem bi geçe bi az bi pardon geceme par bi durağı kaçırdım anasını satim yaaa.

O değil de sen inerken üzerine çullanan cinsleri de var bu hayvanların :dusun:

Metrobüste topluca inilir topluca binilir. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.

Hersabah yaşadığım gerilim.

Kapının yanındaysan sorun yoktur ama öndesindir ve otobüs tıklım tıklım doludur şoföre bakarsın tüm sevimliliğinle ön kapıyı açsada insem diye, şoförün bakışlarından anlarsın böyle bir şeyin teklif dahi edilemeyeceğini.
2 durak öncesinden başlarsın millete "geçebilir miyim lütfen" demeye. Onları iteleye iteleye kapıya yaklaştığında inecek durağa gelmişsindir zaten, hemen iniverirsin.

Pardon geçebilirmiyim, bi saniye, durakta inecek var kaptan. Alooo durağı geçtin inecek var hopppp, duymuyormusun lan sen beni diye devam eder ve kaptan otobüsü sağa çeker sana doğru gelir kavga başlar :)

Bazı şoförler varki uzaktan durağa bakar bekleyen birileri yoksa hiç yaklaşmaz bile durağa ve son sürat ilerlemeye devam eder.
Bu durumda bir durak öncesinde kapıya yaklaşmaya çalışmak çok geç olabilir.
Hızla giden otobüste düğmeye basıldığında şoförün pişkin pişkin önceden basın düğmeye diyerek size laf atması ve duyarlı toplum insanlarımızında şoföre destek çıkması sizi o otobüste mülteci konumuna düşürür. :)
Bu yüzden bu durumları göze alarak baya baya erken kalkmak hatta hiç oturmamak çok iyidir ve güzeldir. :)

Hele Izmir'de bela 169 a biniyorsaniz arada bir durakta inmek icin 4 durak once kalkmalisiniz siz kapiya gidene kadar zaten ancak oluyor. Birde bir yerde yeni olup otobuse bindiginiz ilk haftalar var, ay durak kacmasin, ay yanlis yere mi gidiyorum, ay burada miydi durak muhabbeti vardir

Soförün daha inmeden kapiyi kapatma cabasi var, arada kaliyordum bir kere neredeyse. Manyak midir nedir.
Bir de inecek olan kişi onundeyseniz size söyler, siz de ben de inecegim dersiniz buna rağmen otobüs durunce sizi itekler. Bence bu da soforun sucu korkuyor araba gidecek diye napsin di mi.
İsin özü nalet soforler. :liv:

Ben inme binmeden şikayetçi değilim hakim bey.
Ben şöfer beyin çok hızlı gitmesinden rahatsızım, hoplata hoplata içimizi çıkarıyorlar.
Hem dolmuş olmuş 2. 600 fanı klima diye yutturma çabaları delirtiyor beni, utanmadan bide laga luga yapıyorlar ayh yeter kendime motor almanın zamanı geldi.

Entegrasyonlaşın kadişim.Olmuyorsa simbiyozlaşın.

söylenecek o kadar söz var ki binerken sorun inerken sorun toplum olarak bir birimize karşı saygıyı kayıp ettik..

Geri