Otobüste güldü diye indirmeye kalktı.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Net şekilde sabotaj, " rezil olacaksınız " demesi de haklılığını vurgulamasının cabası olsa gerek. Ön koltukta o kadar yolculuk ettim bu zamana kadar hiç bir şoför gülme rahatsız oluyorum diye uyarmadı, siz toplum içerisinde aşırılığa kaçan hareketler sergilerseniz buna " gülme " eylemi de dahil insanların sizi elbette uyarma durumu olabilir.

Abi gül gibi geçinip gitmek varken niye kendi kendinize problem yaratıyorsunuz anlamıyorum ya efendi efendi otur yolculuğunu yap işte ne bu prim kasma bir atraksyona girme cabaları falan adrenalin mi pompalıyorsunuz sürekli anlamıyorum.

Olayı geçtim de her bi olay olduğunda eline telefonu alıp çekmek normal bir şey mi, yani orda otobüs kamerası var mesela rahatsız olduysa şikayet edip öyle izlenmesi gerekmezmi, böyle insanları izinsiz bir şekilde yayınlamak yasal mı

skfhsk
Dün Merinos’ta bayılıyordum aşırı sıcak ve nem beni fena etkiledi
O halde bile çevreme bakındım videoyaya çeken olmasın diye .d
Önce şu eldeki telefon ile videoya çekme alışkanlığımızı bırakmak gerek

Ya bu ne ki ben şehirler arası otobüste arka koltukta oturan eskortla yolculuk yaptım.
Sabaha kadar telefonla konuştu güldü. 30 kere uyardılar dinlemedi.

1 gece fazla kalacaksam 200 daha vereceksin felan diyo dönüp ters ters bakıyorum gülüyo. İğrençti.

Sanki memlekette eskort yok dışardan sipariş vermiş getirtiyo adam, lükse bak

Araba kazasını bile kameraya alıp yerde acı içindeki insanlara ya da ölenlere saygısı olmayanlar var hatta haber kanallarına verip para talep edebiliyorlar.

beni de bir kere kafeden attiydilar.
süt istemiştim sonra garson gelip " beyfendi disaridan yiyecek içecek getirmek yasaktır dedi"
baya sinirlendim , valla ayıptır günahtır.
hangi çağda yaşıyoruz dedim ama sonra kızı kucağıimdan indirdim.
belki ben sütü memeden seviyorum.
değil mi?

Geri