Otobüste gizli görüntü alan adamın sözleri pes dedirtti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Otobüste fotoğraf,video çeken adam farkedilmesi ardından sarfettiği sözler olay oldu!”böyle açık giyindiğin için kınıyorum”dedi.

Sapık herif, Tutup kiracaksin ellerini bunlarin

böyle giyinmesini ben kiniyorum diyo bide o telefonu alip münasip bi yerlerine yerlestiricen
ulan hala kiyafet mevzusu ya ilerleyecegine geriliyo ülke
inanilir gibi degil
kiniyosan ne görüntü aliyon hayvan herif

Adamcağızı forumun hatunlarına versen parçalarlar.hepsinin üzerinde yılların depresyonu,stresi var..

İnsanların görüntüsünü alma hakkını kim veriyor?
Bu durum ne yazık ki plajlarda da yaşanıyor ve gizlice görüntü alanlar yakalanıyor.
Kim nasıl giyinirse giyinir ve beğenmiyorsan o tarafa bakmazsın.

Telefonu kırıp dövüp sonra polise teslim etmek lazım bunu.

Hastalıklı bir beyin, toplumda bu ve bunun gibilerin tespit edilip uzaklaştırılması gerekli. Ne yazık ki bu sadece küçük bir örnek.

İnternette milyonlarca malzeme varken, kendi osbir malzemesini toplama güdüsü, avcı - toplayıcı genlerimizden geliyor. Bi tür homo erektus fantazisi.

Bi tane trençkotunuz olsun. Altta mini etek veya deri pantolon üzeri crop giyebilirsiniz keyfinize göre. Ama dıştan müfettiş gadget gibi görünün. Gideceğiniz mekanda kendi grubunuzla seksi halinize geri dönün.

Şimdi beni çok eleştirilen olacak
"Bu itlerin yüzünden giyim ve yaşam tarzımızı mi değiştirelim" diyen olacak
Sapıklara boyun mu egelim diyen olacak.
Olacak da olacak..

Güzel kızlarım. Bu tarz davranışlar boyun eğmek değildir. Yagmur yağarsa şemsiye alırsın. Yağmura isyan etmek akıl kârı değil. Degistiremeyecegin durumlarda rahat etmek için sen değiş. Ya da öyle görün. Bu seni özgürleştirir.

Ya yok ben burnumun dikine giderim dersen metroya otobüse binme. Araba al. Hem toplu taşıma kullanır hem kamufle olmazsan sürekli tetikte olup kavgaya hazır bulunman gerekir.

Her havlayana taş atsan belki taş bitmez ama kolun yorulur.

@climax senin su yazdigini biz yazmis olsak, yobaz ilan ederdin insani.

Buda bugün çekildi.!masaj koltuğunda uzanın kızın görüntüsünü çeken sapık

Geri