Otobüste Gece Yolculuğu

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Hiç güzel değil
-oran buran uyuşur oturmaktan
-bi süre sonra dinlediğin müzik kuru gürültü/baş ağrısı yapar
-otobüste film izlemeye kalksan ya recep ivedik vardır yada fetih 1453 en iyisi tel/tablet film yükleyip gitmek.
-öndeki koltuğunu yatırırsa sıkışıp kalırsın hele arkandada bebekli çocuklu bayan varsa put gibi kalırsın
-gece yolculuğu olduğu için mola yerleri buz gibi olur (kışsa)
-eğer uyumaya kalsan bi mola anonsu ile uyanırsın ya gelirse diye kalkıp molanı yaparsın :D uykun bölünür.
Bunlar 12 saatlik yolculuk tecrübesidir

bu kadar ^^< (editör smileyi)

Hem severim hem sevmem. Uyuyanlar varsa horlayanlar bitmez o yol. Ama kisa ve ferah bir yolculuksa hos oluyor.

Otobüs hurda değilse severim.
Wifi yoksa,koltuk bozuksa üstüne bir de tv kendi kendine açılıp kapanıyorsa cinnet sebebidir.

Ayyy ayyy bir kez yaptım yapmaz olaydım İzmirden aktarmalı Kocaeliye geliyorum. Uşak'ta indim, otobüsü beklerken kafede uyuyakalmışım. Çok şükür benimle aynı otobüste olan bir asker beni farketmiş otobüs gelince uyandırmıştı yoksa laylaylom bana göre yolculuklar ehehehe. :)
Asker candır ya ahahaha :D :D :D

Bu gece yola çıkıciğim.
Yanıma film aldım 120 tane falan, izlerim diye düşünüyorum fgkjljfd
Olağanüstü uzun olmadığı sürece keyif aldığım yolculuktur, gece etrafı seyretmeyi severim.

bi ara çok sık yapıyordum
uykuda yoksa hiç bitmiyor

Nefret ederim 5 saatlik yol bile olsa çekilecek çile değil.

Bir kere gece yolculuğunda sıkılıyorum diye 16 saatlik İzmir-Hatay yolculuğundan önce uyku hapı almış ve 14 saatini uyuyarak geçirmiştim..

Geri