Otobüste En Gıcık Oldunuz Şey ?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Otobüste En Gıcık Oldunuz Şey ?

Malum neredeyse herkes günde bir iki kere otobüse binior en çok neye gıcık oluosunuz ?

En son milattan önce otoboso bonmoştom.

Niye otobüse biniyorsunuz la. Fakir misiniz

Toplu ulaşımlarda müziği son ses açıp zorla yanındakilere de dinletenlerden nefret ederim.

Şehiriçindeyse otobüs kullanmıyorum. Metro ve türevlerinde ise inerken üstüne yürüyüp binmeye çalışan elemanlar.

11üs kullananlar bilir ter kokusu :D

Uyuklama numarası yapıp yaşlılara yer vermeyenler.

Otobüs kullanmıyorum.. Ara sıra kullandığım metroda ise;
İnenlere öncelik vermeyi bir türlü öğrenemeyen yurdum insanı, ayağıma basıp sanki basmamış gibi yoluna devam eden yurdum insanı ve insan yavruları, vücudunu fazla yakınlaştırmak suretiyle fiziksel temasta bulunmaya çekinmeyen yurdum erkekleri, ev ortamındaymış gibi yüksek sesle sohbet, kulaklıktan çıkan aşırı yüksek müzik sesi.. :somurt: Düşününce, iyi ki araba kullanıyorum diye tekrardan şükretmek geldi içimden..

Birilerine yer verdiğim zaman teşekkür etmemelerine alınıyorum ister istemez .. Hele bazıları var ki verdiğiniz o koltuğun kendi hakları olduğunu mu düşünüyorlar nedir yüzünüze bile bakmıyorlar ..

Yüksek sesle telefonla konuşulması, çok fazla rahatsız olurum. Bir de erkeklerin ayaklarını bayağı bir açıp yayılması beni bile rahatsız ediyor.

koku. KOKU. çıkarıp parfümümü boşaltmaktan gına geldi. YIKANIN ABİ YIKANIN. çok sinirlym:d

Sabahlari ozellikle sarımsak yiyip gelen insanlara karsi bir antipatim var. :/

Yüksek sesle sohbet ve çocuk sesi.. ama çocuk sesi daha katlanılmaz

Ayakta durmakta zorlanan insanlara yer vermeyen insanlara gıcık oluyorum, ve sigara kokan insanlardan hoşlanmıyorum.

Geri