Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Keşke çorba alsaydımGabiz olursun
Bir gün bu pintilik yüzünden telef olup gideceksin..Pek bir şey almam. Çok aç olursam molada yemek yerim…
Pintilikle ne alaka be nsksnBir gün bu pintilik yüzünden telef olup gideceksin..
İyi ki otobüste bedava kek,çubuk kraker dağıtıyorlar.
O da üstüne dökülür..yanlis anlasilir felanKeşke çorba alsaydım
Aklın hep pis şeylerde..zaten suyu hem üzerime hem otobüse döktüm yerler suyla dolduO da üstüne dökülür..yanlis anlasilir felan
Evet aman ne pis bir erkek suna bak diyebilirler..Aklın hep pis şeylerde..zaten suyu hem üzerime hem otobüse döktüm yerler suyla doldu
Otobüs full sap dolu sanki mezbaya götürüyorlar biziEvet aman ne pis bir erkek suna bak diyebilirler..
Nereden anladin sapliklarini?Otobüs full sap dolu sanki mezbaya götürüyorlar bizi
Bunu sana şimdi nasıl izah edeyim çok kültürlü hanımefendi.Nereden anladin sapliklarini?
Sazmalama..Bunu sana şimdi nasıl izah edeyim çok kültürlü hanımefendi.![]()
Sap işte tutupta pantolonu indirip kontrol edecek halim yok ya neyi kanıtlayım daha izine gitmedin galiba bu sene..Sazmalama..
Bilale anlatir gibi anlat iste.
Sizin orada bu çek çöpe diyet mi diyorlar alavarez hanım.ne bulduysak yediriyorlar işteYabani reflü diyeti yapıyorsun galiba.
Mis gibi reflü poğaçası bu.Sizin orada bu çek çöpe diyet mi diyorlar alavarez hanım.ne bulduysak yediriyorlar işte
Acı vatan insana neler yaptırıyor Yabani, sen yurduna dön.Ale pantolonu gördün demi?her ne kadar senin mini gibi olmasa da farklı bir hava katıyor bana.20 yıl sonra tekrar pantolon giydim