Otobüse içip binen insan.

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Biriyle birgün fena papaz olacağım.Metrobüste birton yol var, nerde içmişi varsa otu gibi bitiyor dibimde.Sorhoşluğunu geçtim iğrenç kokuyor.​

Alkol fiyatlarından Mütevellit tüm parayi ona yatirinca eve metrobüs le dönmek zorunda kalmıştır yazik:p

genelde akşamları saat 10dan sonra toplu taşıma araçlarında karşılaşabileceğiniz bir durum

Ben. Tanker gibi işe bile geliyorum, otosbüse mi binmeyeceğim, sizlerde için arkadaş.

Gece son otobüslerle Kadıköy rıhtımdan binin bi bakalım.

Ne var kardeşim çok önemli bir toplantım vardı .s

Otobüs sallandıkça kusmalarından korkarsınız bir de..

Üniversitedeyken çok yaptığım bir durumdu. en arka beşliye oturup son durakta gözümü açıyordum

İçmek bireysel bir tercihtir. Fakat sonuçları ile sosyal alanda rahatsızlık verecekse bir soruna da dönüşür.
Alkollüydüm bahanesi ile başkalarını rahatsız etmeye de hakkı olamaz.

kimsenin kimseye saygısının kalmadığı bir durum daha

Buyuksehirlerde sikca karsilasabileceginiz durumdur. Ozellikle, cuma ve cumartesi aksamlari gece vaktine dogru otobus ya da metrobuse biniyorsaniz; aracin tamamina yakinindan anason ya da arpa mayasi kokusu alabilirsiniz.

- Ehliyeti kaptirmamak isteyenlerin tercihidir. Hem kendilerinin hem de baskalarinin canini yakacaklarina, otobuse icip binmelerinde sakinca yoktur.

Ele alinmasi gereken konu:

Bkz, ucaga sarhos binen insan ya da, ucakta sarhos olan insan.

Evine dönmek için sadece bir basımlık akbili kalmıştır belki. belki de bir basımlık akbili kalana kadar derdini unutmaya çalışmıştır.
rahat bırakın lan bizi :s:

Geri