Otobüse Binerken

Konu sahibi son olarak 2656 gün önce görüldü
Bugün iş görüşmesine gitmiştim dün telefon ile çağırmışlardı 2 vasıta değiştirdim dönüşte eve geleceğim yerde otobüs beklerken genç bir kız geldi durakta en önde bekleyen kıza pardon fazla kartınız var mı diye sordu kız hayır cevabını verdi. Benim önümde yani 2. sırada telefon ile konuşan erkeğe sizde var mı diye sordu evet bekleyin dedi çok teşekkür ederim cevabını aldı.
Neyse otobüs geldi kız tam hazırlanmıştı ki erkek dedi ki yalnız ben buna binmeyeceğim kız hafif üzüntülü bir şekilde tamam teşekkürler dedi. Ama biraz daha beklemesi gerektiğini anladığı için üzüldüğü belliydi baktım yağmur inmek üzere dayanamadım.
Buyurun ben sizin yerinize de kart basarım çok beklemeniz gerekecek yağmurda yağmak üzere dedim çok iyi olur dedi buyurun ben halledeceğim dedim kız bindi arkasından ben bindim otobüse ben onun yerine kartı bastım parayı uzattı hayır kalsın dedim kız ısrar etti bende lütfen kalsın gerekmez dedim teşekkür ederim dedi. Benim tek maksadım insaniyetlik yapmaktı otobüs hareket ettikten 2 dakika sonra yağmur başladı kendi kendime dedim ki eğer yardımcı olmasaydım arkadaş ıslanacaktı iyi ki Allah bana merhamet duygusunu vermiş çünkü benim için hayatta her şey para değildir başka kim olsaydı yine de yapardım çünkü bu ilk değildi saygılarımla.

Geri