Otantik Varoluşun herkese Dm den yürümesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Anladığım kadarıyla Otantik Bey sizin gibi naif be bir o kadar nazik bir insanı kızdıracak birşeyler söylemiş.

@Otantik Varoluş Serçe hanımın gönlünü almak size yaraşır bir hareket olacaktır. Lakin çok dikkatli olun çünkü ince bir ip üzerinde olacaksınız. Ferrarisini satan Bilge konumuna düşmenizi istemeyiz.
Aldı aldı bilir o işini ama sizin bu öneriniz ince düşünceniz de mest etti beni beyefendi çok mersi :d

Aldı aldı bilir o işini ama sizin bu öneriniz ince düşünceniz de mest etti beni beyefendi çok mersi :d

Aaa ne demek görevimiz. En büyük korkum sizin gibi naif bir hanımefendinin kalbinin kırılması.
Otantik bey zaten öyle kalp kırmaktan ziyade kalp almayı seven bir beyfendi. Hızlıca gönlünüzü almasına şaşmamalı :)

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Aaa ne demek görevimiz. En büyük korkum sizin gibi naif bir hanımefendinin kalbinin kırılması.
Otantik bey zaten öyle kalp kırmaktan ziyade kalp almayı seven bir beyfendi. Hızlıca gönlünüzü almasına şaşmamalı :)
Kalbim kırılır ise hemen size koşacağım efendim desteğiniz çok önemli benim için otantiği boşverin şimdi çay içer misiniz çay Sjsjjsj

Kalbim kırılır ise hemen size koşacağım efendim desteğiniz çok önemli benim için otantiği boşverin şimdi çay içer misiniz çay Sjsjjsj

Kalbiniz kırıldığında ben zaten orada olacağım için haber vermenize gerek kalmayacaktır. Çayı boşverin kahve içelim de birbirimizde 40 yıllık hatır kalsın :)

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Kalbiniz kırıldığında ben zaten orada olacağım için haber vermenize gerek kalmayacaktır. Çayı boşverin kahve içelim de birbirimizde 40 yıllık hatır kalsın :)
Ne kadar ince ve kibarsınız efendim ben buna düştüm tamam şekersiz sade Türk kahvesi içelim :d

Ne kadar ince ve kibarsınız efendim ben buna düştüm tamam şekersiz sade Türk kahvesi içelim :d
Sade Türk Kahvesi en sevdiğim :)

Şunu farkettim ki, konuda Otantik’in isminin geçmesi bile insanlara flirtöz bir hava katıyor. İster istemez flirt ediyorsun karşındakiyle. Gerçekten @Otantik Varoluş isimli arkadaşın sadece kendisine değil tüm insanlığa faydası bulunmakta. dfgkssjdh

serçe’ye üye kazandırma ve muhafaza etme daire başkanlığından bir rank talep ediyorum. helal olsun valla. kısmetse olur’da bütün adaylara kendini çağırttırır bu, biz mutfakta kraker kemiririz… bir otantik dm’i ne kapılar açıyor hayatta. bi de kızıyorsunuz çocuğa…

Ben bu forumun en eskilerindenim, mütemadiyen yürünürüm, hayırdır birader bizi beğenmedin mi ya bize niye yürümedin? Ben yürünmeyecek insan mıyım, eşit olun eşit, herkese aynı olun... Bu forum çok değişmiş ha, herkes bi' ayrıgayrımcı olmuş.

Geri