Otantik Varoluşun herkese Dm den yürümesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Otantik Bey gerçekten de bir Ferrari misali yüksek hızlara çok çabuk ulaşıyor. Daha foruma kaydımın günü dolmadan ;

435E123F-19D4-4689-99AF-49060D45ECC0.jpeg

@Serçe hanım bana komiksen çabuk uyum sağlarsın demiştiniz. Bu kadar hızlısını beklemiyordum shsjsjsj

@Otantik Varoluş bey , anladığım kadarıyla sizlerden öğreneceğimiz çok hayat dersi var :)

Otantik Bey gerçekten de bir Ferrari misali yüksek hızlara çok çabuk ulaşıyor. Daha foruma kaydımın günü dolmadan ;

Ekli dosyayı görüntüle 69710

@Serçe hanım bana komiksen çabuk uyum sağlarsın demiştiniz. Bu kadar hızlısını beklemiyordum shsjsjsj

@Otantik Varoluş bey , anladığım kadarıyla sizlerden öğreneceğimiz çok hayat dersi var :)
Beleger bey alt tarafı cinsiyetinizi sorduk… abartmıyor musunuz? lgkgjvkclfk

otantiği barışımcım seviyo noahın sevdiği kişide hikmet vardır diyerekten sırıt sırıt okuyom:))))otişko evli ve çocukluyum dmlerim kitli şeycim:))))

otantiği barışımcım seviyo noahın sevdiği kişide hikmet vardır diyerekten sırıt sırıt okuyom:))))otişko evli ve çocukluyum dmlerim kitli şeycim:))))
Sataşmadık diye takip etmiyoruz sanmayın Nilda hanımcım… hikmetli ve haşmetli olduğum doğrudur, noah’a ben de sempati besliyorum…

yılma sen yiğidim, rüzgardan biraz hızlı, ışıktan biraz yavaş olmaya devam et. Yeni üyelerin merhaba konularında pusu at daha bismillah demeden ateşle hemen gözü açılmadan kap geç.

Beni bul kardeş, senin yollardan geçmiş bir kişiden elimde kelepir liste var.. boşuna zaman harcama. Psikolojik, sosyolojik, bilimsel bütün saptamalar yapılmış ve üye gruplarına ayrılmış kişiler.
Hedefi belirle ve ateş et!
Kolay gelsin.

bu konuyu konuşmanın vakti geldi artık. düşüyor mu? düşürülüyor mu?

bakın otantiğin bir dm'sini inceliyoruz. öncelikle üyeyi alıp künde dediğimiz hareketle...

rast gele yiğidim...

resized_b1b06-50e5516d16.jpg

ferrari neymiş togg varken? cnn türk muhabirine kadar uzanan bir varoluş hikayesi… dmler incelensin. sürpriz istemiyoruz.

Geri