Osuruk kültürü.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar Türkiye'yede ayıp olsada Avrupa'da doğaldır sevgililer kol kola rahatlıkla her ortamda yapabiliyorlar onlara göre geğirmek ayıp düşünsenize kız Veya erkek arkaşının yanında istemeden de olsa kaçırma olayı olursa sonu ayrılığa bile varır insan yerin dibine batar ya..

Gaz kaçırma olayına çok vakıf değilim açıkcası ama yemeğin ortasında mendili çıkarıp burnunu öttüre öttüre sümkürdüklerini çok gördüm :asd:

Bırakın yapmayı ringo isminden bile utanıyormuş /d

Bizzat sahit oldum, Vietnamli bir calisan pirt diye yapti gitti oylece kalakaldim

Kültür kavramını kapsıyor mu bu?

forumca milletin ********un kültür mü değil mi tartışmasını yaptığımız bugünlerde bakalım daha neler görücez.

Kültür toplum bakımından bazıları ayıptan sayar bazı kültürlerde doğal birşey niye bizde bağırsak sorunları çok rahatça fıss yapmıyoruz ondan tut tut öyle kabız olursun d:

Forumda ossuruğu da konuştuk ya hiç eksik hissetmeyiz artık.

Bana göre bunun kültürle değil insanlıkla alakası var ne bileyim utanç kaynağı genelde kim birinin yanında kaçırmak ister ki?
Küçük kardeşim yaptığında tergesin gidip tuvalette yapsın diye uğraşıyorum ben.

Sen genede böyle konuları kültür diye sunma :/

Forumda ossuruğu da konuştuk ya hiç eksik hissetmeyiz artık.

Bana göre bunun kültürle değil insanlıkla alakası var ne bileyim utanç kaynağı genelde kim birinin yanında kaçırmak ister ki?
Küçük kardeşim yaptığında tergesin gidip tuvalette yapsın diye uğraşıyorum ben.

Sen genede böyle konuları kültür diye sunma :/

Öylede her konu açılıyor seks vajina bilmem ne bumu yanlış demek istediğim Hollanda'da gördüğüm duyduğum kadarıyla D: millet hiç çekinmeden ulu orta yapıyor ama birinin yanında geğirdin mi öZür dilemen Lazım boru öterse doğal mecbur çıkması gerek diyorlar güzel hatun yanımda yaptı ben yerine utandım ;s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri