Osmanlı'nın Enteresan Huylarıyla Şaşırtan Padişahları

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ay bir de yunan geldiğinde demez mi :))) yunan geldiğinde milli mücadeleyi baltalayan işbirlikçi şeriat yanlıları kimdi diye sorsan bir gram utanacak haysiyeti olmayanlar laf eder olmuş.

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz mi koruyacağız ulan milli iradeyi? kimiz ya biz, kimsiniz ya? bize ne abi, benim vatandaş olarak tek sorumluluğum oy kullanıp vergimi vermek. 3 milyonluk tsk bir avuç kendini bilmez karşısında aciz kalıyorsa niye ben çıkayım sokağa, niye biz çıkalım?
BU LAF NE NİYE DIŞARI ÇIKAYIM DİYORSUN FETOCULAR SALDIRI EMRİ VERMİŞ NİYE DIŞARI ÇIKAYIM DİYORSUN ÇIKMA EVİNDE OTUR

[sıze="2"]ay bir de yunan geldiğinde demez mi :))) yunan geldiğinde milli mücadeleyi baltalayan işbirlikçi şeriat yanlıları kimdi diye sorsan bir gram utanacak haysiyeti olmayanlar laf eder olmuş.

Bu ileti fiskos masamdan tapatalk kullanılarak gönderildi[/sıze]

kurTuluş savaşına katılanlar gorgi miydi adları mehmed ahmed ali bekir değil miydi yunan ismi Mİ bunlar yunan harbinde çarpışan adamlarımız hristiyan satanist miydi

biz mi koruyacağız ulan milli iradeyi? kimiz ya biz, kimsiniz ya? bize ne abi, benim vatandaş olarak tek sorumluluğum oy kullanıp vergimi vermek. 3 milyonluk tsk bir avuç kendini bilmez karşısında aciz kalıyorsa niye ben çıkayım sokağa, niye biz çıkalım?
BU LAF NE NİYE DIŞARI ÇIKAYIM DİYORSUN FETOCULAR SALDIRI EMRİ VERMİŞ NİYE DIŞARI ÇIKAYIM DİYORSUN

soruma cevap ver cevap allahlı erif , 2 saattir hakaret ediosun insan gibi ispatla savunuorum ağzımı bozmadan
okurmusun şunu , sizde ilk emir OKU değilmi, OKU aşayı öle hak ver ADİL OL MÜSLÜMAN ağzımı bozucam yoksa
tamam hipnotize altındasın ama bi sakinleş kan beynine gitsin

sizin suratınza tükürsem yarabbi şükür dersiniz vatanı ben mi koruyacam diyorsunuz siz korumayın gücümüz yettiği kadar bu ülkeye fedakarlık yaparız gerekirse çarpışırız

senin yarrabbine şükür falan etmem ben bebişim
sen imanlı adamsın , allaha inanıosun paylaştığım ilk mesajım bak bakalım dediğin gibi "vatanı benmi korucam"
cümlesi varmı , "vatan elde silahla korunur" dedim halde ne anlatılıyor sen ne ima etmişsin
eğer o yazdığın cümleyi yazdımı ispatlarsan herkesin huzurunda İMAN EDİCEM
ama bulamassan sen bir müslüman olarak BANA İFTİRA atmış olucaksın ve umarım allah sana küser emi
allaha inanan biri olarak HAKKANİYET li olduğunu varsayıyorum.

Bul bakalım

Evimden niye çıkayım ne demek demek ki düşman gelse niye evden çıkayım diceksin fetocular düşman değil mi bana ne tayyipden ister bu feto belasını tayyip çıkarsın ülkemin içinde düşman var şehre saldırıyor bana ne vergi mi verdim dışarı çıkmayacam mı diceksin

Yahu hepsi neden Çirkin bu kadar : )

Evimden niye çıkayım ne demek demek ki düşman gelse niye evden çıkayım diceksin fetocular düşman değil mi bana ne tayyipden ister bu feto belasını tayyip çıkarsın ülkemin içinde düşman var şehre saldırıyor bana ne vergi mi verdim dışarı çıkmayacam mı diceksin

bak güzel kardeşim yukarda haksız yere hakaret ettiğin halde insangibi anlatıorum (biride çıkıp bu yanımı zikmioki)
çıkıcam elbette ama 15 temmuzda elimde silah olmadan düşmanın üstüne bodoslama koşmucam.eğer karşında düşman varsa elindede silah varsa mermi yağdırman yasaktır , askere gittiysen bilirsin , şırnağa gidersen bnm gibi öğrenirsin , orda sana kaç yiv kaç set nedir öğretirler , arazide 8 saat intikal ettiğin için ayak altındaki şişleri önlemek içinde ped(orkid) bile kullanıcak zekaya erişirsin belki neyse konuyu dağıtmıyım bu son mesajım olcak , çünkü geç kalınmış senin için , ozaman neden yazıon "be yrrağam" dedini duyar gibiyim ama dedim ya 1 metre ötemde biri can çekişirken yardım eli uzatmadan duramıorum

ulan osmanlında bile turan taktiği vardı , bi düşün düşmanla savaşmak için ne yapılmalı ben ne anlatmısşım , şimdi sana bişi anlatmamın lüzmu yok.

Bu konuya bir daha yorum yapmıyorum
hey allahlı , bana attığın iftira ? ne olcak capsli paylaştığım soruma cevap ver bari , allahın yokmu senin pis şey , acımasızsın işte :hih:

Ulan şu konuyu bile 15 Temmuz'a bağlayan zekaya hayret ediyorum yahu .. Kula tapıcılar dediğim de de çıldırıyorlar sonra ..

Yorumlar çok eğlenceli olmuş

15 temmuz bir vatan savunması değildir. Bir saray savunmasıdır. İktidarda cumhuriyetçiler olsa o çomarım evde çekirdek çitleyecekti. Kimse vatan millet sakarya muhabbeti yapmasın. Komik oluyo. Artık dürüst olun.

Geri