Osmanlı'nın ayak sesleri.!!!

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
ll.Abdulhamitin torununa coşkulu karşılama!

Padişaha kulluk, Tebalık ruhlarına işlemiş bu milletin!
Yapacak bişi yok

Son düzenleme:
üç beş kişi dışında kimse tarafından ciddiye alınmadığında acaba şöyle diyor mudur.

İşte gerçek Türkiye düşmanı bu tipler. Hay sizin fesinize sykgfghj

üç beş kişi dışında kimse tarafından ciddiye alınmadığında acaba şöyle diyor mudur.

Öyle üç beş kişi deyip geçmemek lazım
Osmanlıcılık bu milletin başına büyük bela olacak
TRT atv gibi kanallarda sürekli Osmanlı Selçuklu propagandası yapılıyor
Bu beyin yıkama eylemleri
İleride çok başımızı ağrıtacak
Cumhuriyetin faziletlerininin anlaşılmasını engelleyecek
Demokratikleşme neredeyse imkansız hale gelebilir
Nede olsa bu topraklar ortadoğu

Ataturkun yasayan torunu olsa pesinden ayrilmazdiniz boş yapmayin laikler :) Adamlar sevdigi liderin torununa sevgi gosterisi yapiyor sadece.

Ataturke benziyor diye hic bir vasfi olmayan adamin pesinden kosan bir suru insan vardi afdgsccd

Ataturkun yasayan torunu olsa pesinden ayrilmazdiniz boş yapmayin laikler :) Adamlar sevdigi liderin torununa sevgi gosterisi yapiyor sadece.

Ataturke benziyor diye hic bir vasfi olmayan adamin pesinden kosan bir suru insan vardi afdgsccd
Bu sadece bir sevgi gösterisi değil
Adam Osmanlı geri gelecek diyor

İşin tuhaf kısmı Osmanlı canlanacak deyipte tayyibi bunun en tepesine dikenler adam diyor ki ben gürcüyüm türküm bile diyemiyor nasıl osmanlıyı geri getirecek bu kadar milleti peşine takmış sürüklüyor sonu çok sıkıntılı

İşin tuhaf kısmı Osmanlı canlanacak deyipte tayyibi bunun en tepesine dikenler adam diyor ki ben gürcüyüm türküm bile diyemiyor nasıl osmanlıyı geri getirecek bu kadar milleti peşine takmış sürüklüyor sonu çok sıkıntılı

Brain damage Yabani yüzünden konuya odaklanamıyorum.

şeddirin gidin deseydi
yol olurdu
güzel olurdu

Geri