Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eksen mezhebinin müctehidi konuyu başka yere çektin yok işidmiş yıok talabanimiş tok boko harammış hepsinin kurucusu ingilizler biraz başka konularla ilgilen kurduğun mezhebin fıkıh kitabını yaz seeni takip edecek müctehid yetiştir hanefi şafi maliki ve hanbeli mezhebi insanlara yetmiyor eksen mezhebi kur
Bıdı bıdı bıdı boş konuşma eleman .. İşinize gelmedi mi " ingilizler kurdu hehehe " diye kaçamazsın öyle kenara .. Gevur kurduda o örgütdekilerin hepsi de ingiliz mi ?
Kuran köleliği teşvik eder mi diye soruyorum kaçıyorsunuz ?
Peygamber köleliği teşvik etmiş mi diye soruyorum yine kaçıyorsunuz ?
Takmışsın mezhebe aklınca bel altı saldıracaksın .. Oysa bende ehl-i sünnetim ama yobaz tayfasından değil ..