Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yakında Araplar alıyor sizi batmaktan kurtuldunuz hadi yine iyisinizEn son bağış yaptığınızda toplanan bağış kulübün elektrik faturasını bile karşılamamıştı…
Beşikem 10 yıllık teselli primini almış artık avunurlarHahaha 5 kuruş var daha yaparız![]()
Hahaha kurban ol sen Beşiktaş'aBeşikem 10 yıllık teselli primini almış artık avunurlar
77.77 çok ben şey yapim 7.7 TL23.23 TL veririm
O da olur77.77 çok ben şey yapim 7.7 TL![]()
Bu gerçek mi?En son bağış yaptığınızda toplanan bağış kulübün elektrik faturasını bile karşılamamıştı…
Dursun Özbek konusmustu böyle.Bu gerçek mi?
Öyle bir şey yok.Geçmişte mustafa cengiz zamanında maddi sıkıntılar oldu ki her zaman oluyor olacak ki şuan fenerin bizden çok borcu var ama en azından ağlak acunumuz yok canlı yayına çıkarıp ağlatıp emrivaki ile bağış yaptıralım millete.En son bağış yaptığınızda toplanan bağış kulübün elektrik faturasını bile karşılamamıştı…
Böbreğim satılık diyenler varCiddi ciddi toplanan paralar var mı insanlardan bu borçlar için?
Kafayı yemişler alex çıkıp gelecek deseler yine de 1 tl vermem......
FB win-win kampanyası yapıp güzel paralar toplamıştı. Ona özendiler. Sonuç hüsrandı ama. Kimse bir FB olamaz...Ciddi ciddi toplanan paralar var mı insanlardan bu borçlar için?
Kafayı yemişler alex çıkıp gelecek deseler yine de 1 tl vermem......
delirmiş bu insanlar hjsajdkjhsd tamam seversin okey takımına çok bağlı olmayı da anlarım ama milyonlar kazanırken futbolcular ben niye bağış yapayım....Böbreğim satılık diyenler var![]()
Haklı.delirmiş bu insanlar hjsajdkjhsd tamam seversin okey takımına çok bağlı olmayı da anlarım ama milyonlar kazanırken futbolcular ben niye bağış yapayım....
Her oyuncudan az az alınsa her ay çok rahat kapatılır bence... Takım ruhu bunu gerektirir değil mi.....
futbolcular bizim için yapar mı acaba ... Ayrıca çok para kazanıyorlar özellikle bizim ülkemizde yallah.delirmiş bu insanlar hjsajdkjhsd tamam seversin okey takımına çok bağlı olmayı da anlarım ama milyonlar kazanırken futbolcular ben niye bağış yapayım....
Her oyuncudan az az alınsa her ay çok rahat kapatılır bence... Takım ruhu bunu gerektirir değil mi.....