Osimhen’nin kalması için bağış yaparmıydınız?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Fenerliyim ama bu adam ligde kalsın diye istenilen yüksek rakam için bir yardımda bulunurdum.ligin kalitesine doğrudan etki ediyor..
1000 frank çalışır
IMG_2770.jpeg

En son bağış yaptığınızda toplanan bağış kulübün elektrik faturasını bile karşılamamıştı…

Fenerin yalanlarını bir araya getirsek 35 bin ciltlik ansiklopedi oluşur..

En son bağış yaptığınızda toplanan bağış kulübün elektrik faturasını bile karşılamamıştı…
Öyle bir şey yok.Geçmişte mustafa cengiz zamanında maddi sıkıntılar oldu ki her zaman oluyor olacak ki şuan fenerin bizden çok borcu var ama en azından ağlak acunumuz yok canlı yayına çıkarıp ağlatıp emrivaki ile bağış yaptıralım millete.

Ali koçla canlı yayına çıkıp sarı gravat takıp sanatçıları arayıp canlı yayında taciz edip emri vaki yardım toplattılar.

Ciddi ciddi toplanan paralar var mı insanlardan bu borçlar için?
Kafayı yemişler alex çıkıp gelecek deseler yine de 1 tl vermem......

Ciddi ciddi toplanan paralar var mı insanlardan bu borçlar için?
Kafayı yemişler alex çıkıp gelecek deseler yine de 1 tl vermem......
FB win-win kampanyası yapıp güzel paralar toplamıştı. Ona özendiler. Sonuç hüsrandı ama. Kimse bir FB olamaz...

• Ablan Star
Tepkiler: Aze
Böbreğim satılık diyenler var:D
delirmiş bu insanlar hjsajdkjhsd tamam seversin okey takımına çok bağlı olmayı da anlarım ama milyonlar kazanırken futbolcular ben niye bağış yapayım....
Her oyuncudan az az alınsa her ay çok rahat kapatılır bence... Takım ruhu bunu gerektirir değil mi.....

delirmiş bu insanlar hjsajdkjhsd tamam seversin okey takımına çok bağlı olmayı da anlarım ama milyonlar kazanırken futbolcular ben niye bağış yapayım....
Her oyuncudan az az alınsa her ay çok rahat kapatılır bence... Takım ruhu bunu gerektirir değil mi.....
Haklı.

• Beğen
futbolcular bizim için yapar mı acaba ... Ayrıca çok para kazanıyorlar özellikle bizim ülkemizde yallah.

• Beğen
Geri