Osayi'den transfer ve sözleşme açıklaması

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmediği öne sürülmüştü; Osayi'den transfer ve sözleşme açıklaması

Fenerbahçe'den ayrılacağı öne sürülen Bright Osayi-Samuel, geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Osayi, açıklamalarında Türkiye'de başka bir takımda oynamayacağını dile getirdi.

Twitch yayınında konuşan Osayi-Samuel, Fenerbahçe'den yıllık 2.5 milyon euro istediği iddialarını yalanlayarak, "Bu rakamları nereden çıkarıyorlar bilmiyorum. Ben hiçbir zaman bir şey istemedim." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'ye asla ihanet etmem"
Öte yandan Türkiye'de başka bir takımda oynamayacağını söyleyen Osayi, "Fenerbahçe'ye asla ihanet etmem, Türkiye'de başka bir takımda asla oynamam." sözlerini sarf etti.

Kaynak

1730303090663-osayi-samuel-fenerbahce.jpg

dfkldlkfldkfkldkflkdlkfldklkfldkfkkdkfldk kahkaha attım resmen :=)
Salak olsaydık şuan bizdeydi ihanet etmezmişşşşşşşşşşşşş jdokfldkf :D .Bitiriciliği olmayan bir oyuncuya o kadar para verilmemesine çok sevindim daha iyi osayiler var yallah.

Yolun Açık Olsun Osayi

2020/21 sezonundan bu yana çubuklu formamızı büyük bir gururla taşıyan, mücadeleci ruhu, bitmeyen enerjisi ve samimi kişiliğiyle Fenerbahçe taraftarının kalbinde özel bir yer edinen Bright Osayi-Samuel’e yeni kulübünde sonsuz başarılar diliyoruz.

Geldiğin ilk günden bu yana sahaya her adım attığında terinin son damlasına kadar savaşan, tribünleri coşturan o azmin ve sahadaki o eşsiz tempon hep örnek olacak.

Zorluklara karşı gösterdiğin direnç, sahadaki cesaretin ve her şeyden önemlisi camiamıza duyduğun aidiyet; hep hafızalarımızda kalacak.

Gönlümüzde büyük bir iz bıraktın. Fenerbahçe formasıyla attığın her adımı, verdiğin her mücadeleyi gururla hatırlayacağız.

Yolun açık, şansın bol olsun. Unutma; her zaman Fenerbahçe senin evin.

Ailen,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Geri