Örülerek Saç Nasıl Kıvırcık Yapılır ?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
b-12-1-2014-3004571796-660x400.jpg

Saç örgü ile nasıl kıvırcık yapılır?
Saçlarınızı ısı kullanmadan doğal ve yumuşak kolay bir yöntem ile kıvır kıvır yapmak istemez misiniz?

her kadının beğendiği saç modelleri arasındadır.Ama saç spreylerinden sert ve vıcık vıcık kıvırcık saçlar pek te doğal ve sağlıklı görünmüyor.Bugün sizlere evde en güzel doğal kıvırcık saç yapabileceğiniz saç örgüsü ile saçları nasıl kıvırcık yapabilirsiniz bunu anlatacağız.

Saç örülerek doğal ve yumuşak kıvırcık nasıl yapılır yapacağınız adımları inceleyebilirsiniz.

1-Saçlarınız yıkanmış ve temiz olmalı. Banyodan sonra saçlarınızı hafif nemli bırakın gerekirse kendisinin hafif kuruyarak nemli kalmasını sağlayın.
saçımı-örerek-nasıl-kıvırcık-yapabilirim

2-Saçlarınızı küçük küçük tutamlara ayırın tokalarla tutturun.Daha sonra hepsini tek tek örüp saç uçlarını sıkıca tokayla tutturun.

3-İsterseniz saçlarınızın örme işlemi bittikten sonra hafif ağırlaştırmayan saç spreyi sıkın .

4-Saçlarınızı mutlaka gece yatmadan önce bu işlemler yapın ki sabah kalktığınız da daha etkili ve güzeş bir sonuç alın.

5-Saçlarınızın örgülerini sabah kalktığınız da açın.İsterseniz birbirine karıştırıp iyice kabartın ve daha havalı görünmesini sağlayın.

bunda bile bu kadar detay verdiğine göre bence önce saç nasıl örülür onu anlatmalıydın :Pp

Ben yaptım bunu, herkes hayran olmuştu saçima çok yakismisti: ) tabi bu resimdeki gibi değildi benim ki daha farklıydı

Geri