Oruçluyum Deyip Bebekli Kadına Bağıran İett Şoförü

Konu sahibi son olarak 2808 gün önce görüldü
[YOUTUBE]COeEAqPH2xw[/YOUTUBE]

Samsundaki şoförlerde bundan farksız değil.
Formasyon dersi versinler ehliyeti alanı koltuğa oturtmasınlar.

Oruç olmasa da Bu tarz davranışlar var.
Büyük, küçük, kadın, yaşlı gözetmeksizin hem de.
İnsanın insana saygı duymayı öğrenmesi lazım.
Evvela sevgi ama.
İnsanları severse canlarına kast etmez.
Biraz da Allah'tan korkması lazım.
Kalp kırmanın hele de ibadet yaparken,
Ne kadar kötü olduğunu.
İbadet sadece Oruç tutmakla olmaz.
İnsan olacaksın biraz.
Kadın anadır.
Saygısızlık etmeyeceksin.

Sadece Ramazan'da değil hep öyle olacaksın.
Yani olman/ız gerekir.
Hiç umudum yok hiç.

Annemin de içinden canavar çıkıyor oruçluyken çünkü sigara içemiyor.
Diyorum böyle yapacaksan tutma oruç kalp kırıyorsun sanki bir işe mi yarıyor. Tabi bunun fetvasını ben veremem ama sinirden diyorum.

Özel halk otobüsü ile iett otobüsünü ayırt etmek güç mü?

Özel halk otobüsü kaldı mı?

Tekirdağ'ın rakısı dışında herşey değişti diyorlar Tekirdağ'da. Hatta "er sülene kanmasana beyaaa" demek bile zor gelir oldu. Değil mi?

Antre parantez; Türkiye'nin hemen her şehrinde halk otobüsü mevcut!

Tekirdağ'ın rakısı dışında herşey değişti diyorlar Tekirdağ'da. Hatta "er sülene kanmasana beyaaa" demek bile zor gelir oldu. Değil mi?

Antre parantez; Türkiye'nin hemen her şehrinde halk otobüsü mevcut!

Biz de her söylenen merak edilir sorulur. Ön yargı çok daha azdır...

Biz de her söylenen merak edilir sorulur. Ön yargı çok daha azdır...

He bak merak edilip sorulan iyidir. Eğitir insanı. Ama ön yargı toplumumuzun genel bir hastalığıdır. Bunun için Tekirdağımızı yalnızlaştırmayalım efenim. Ayrıca halk otobüsünü araştır bence

He bak merak edilip sorulan iyidir. Eğitir insanı. Ama ön yargı toplumumuzun genel bir hastalığıdır. Bunun için Tekirdağımızı yalnızlaştırmayalım efenim. Ayrıca halk otobüsünü araştır bence

Tekirdağ yalnızlaştırılmaz efenim ama ben halen halk otobüsünün kişiler ile bağlantısını çözemedim aydınlatırsanız sevinirim.

Tekirdağ yalnızlaştırılmaz efenim ama ben halen halk otobüsünün kişiler ile bağlantısını çözemedim aydınlatırsanız sevinirim.

Enteresan. Bende çözemedim kişiler ile bağlantısını bu konunun. Madem burada konu 'kişi' dir, neden kurum ön planda tutuluyor? İşte hastalığımız bu! -ki Burda belirtilen kurum şoförüde olmadığı halde-

Anlayacağın şudur efenim; yağmurun sorumlusu bile ötekilerdir.

Enteresan. Bende çözemedim kişiler ile bağlantısını bu konunun. Madem burada konu 'kişi' dir, neden kurum ön planda tutuluyor? İşte hastalığımız bu! -ki Burda belirtilen kurum şoförüde olmadığı halde-

Anlayacağın şudur efenim; yağmurun sorumlusu bile ötekilerdir.

Ötekileri nasıl eğitiriz sence. Nasıl ötekileştirmeyeceğiz eğitip. Nasıl kişiselleşmeyeceğiz.

Geri