Oruçken En Zorlandığınız Şey Nedir?

Konu sahibi son olarak 2758 gün önce görüldü

Oruçken En Zorlandığınız Şey Nedir?

• Aç Kalmak

Kullanılan: 2 6.1%
  • Susuz Kalmak

Kullanılan: 18 54.5%
  • Sigara İçememek

Kullanılan: 5 15.2%
  • Baş Ağrısı

Kullanılan: 3 9.1%
  • Mide Ağrısı

• Hepsi

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diğerleri

• Kullanılan toplam oy
    33
Beni oruç tutmak değil de, iftar sonrası çok zorluyordu. Birden abanıyordum yemek yemeye, sonra şişiyordu karnım yürüyemiyordum. Hareket bile edemiyordum. Ayarım yoktu yemek konusunda.

Hey gidi günler. :(

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا

Cocukla ilgilenme kismi zorluyor daha cok :T:

Hayatımda hiç oruç tutmadığım için bilemiycem

Ağır çalıştığımda susuyorum biraz.
Bir şekilde Allah sabır veriyor insana. Fazla birşey hissetmiyorsun ilk haftadan sonra

Tutmadığım için cevap veremeyeceğim. Ama inanarak ve tutanların hiç bir şeye zorlanmadığını düşünüyorum.

Oruç çok fazla zorlandığım ibadetlerden biri değil. sadece bazen algım yavaşlıyor. sıcak günlerde susuzluk, elbette.

davulcu
bu ara sesi çıkmıyor

Evde kaldığım çalışmadığım için çok da zorlanmıyorum.

ilk günler biraz baş agrısı çektim o da iş yogunlugundan dolayı onun dışında çok şükür nasıl geçiyor anlamıyorum bile, ne yemek nede su aramıyorum.

Oruç tutmuyorum ve tutmam gerektiğini düşündürecek herhangi bir toplumsal kuruma yakın değilim. Ancak iki sene önce, üniversitenin ilk senesiydi, o zaman delicesine açız tabii doğu dinlerine mistik her şeye. Konuşmama orucu denilen arınma olayına girmiştim, kimse ile herhangi bir iletişim kurmadigim bir süreçti, hiçbir an. Gerçi şu an dahil budizm gibi dinlerin ritüellerini denemeye hala meyilliyim. Deneyimi seviyorum delice geliyor.

Susuzluk ve yemekten sonra bas agrisi cok zorluyor beni

Yemek düşünmek ve yapmak.

İnstagram sayfasının keşfet bölümüne girmemeye çalışmak..

Geri