Oruç tutmayanların da ramazan bayramı tatili yapacak olması

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Kâfirler… Cayır cayır yanacaksınız. Odununuzu ben atacağım… skljsk

“Mensubu olduğu dinin kutsal günleri ve festivallerine göre tatil yapacak olunsa din değiştirecek olan Türkler” adlı konumda buluşalım….

geçenlerde şirkette iftar organizasyonu yapıyoruz. kızlardan biri ben oruç tutmuyorum katılmam çok garip olmaz mı? diye sordu.
ben de ona daha beteri var, geçen sene bi abimiz oruç tutmadığı halde on numara beş yıldız bi restoranda gerçekleştireceğimiz iftar günü aaa daha güzel bi yer var diyerekten iptal ettirip sanayinin içinde iftar yaptırmıştı dedim.

kısacası; oruç tutmayanlar ülkeyi terk etsin.

cumhuriyet düşmanları da 29 ekim de tatil yapıyor ne yapalım ? arap sevicileri de türkiyenin zafer bayramında tatil yapıyor ? kutlamak haram dedikleri yılbaşı gecesi ertesi günü tatil yapıyorlar.

bayram salıdan başlasaydı ve 23 nisan da cumaya denk gelseydi bu yıl çalışma takviminde. ara tatil de hemen sonraki hafta yapılsaydı. ah ahh rüyalar gerçek olsa...

Vallahi her bayramı kutluyorum ister müslüman ister hiristiyan bayramı olsun. Bayramların masrafını tüm toplum karşılıyor.

Tatil demokratik hakkımız sjdhhg kimse karışamaz

Yapasınlar ellemeyin , onlar da yapti diye tatiliniz kısalmıyor .

Bir ay boyunca toplasan bir hafta tuttum ama kadir gecesinde tutarak tüm ayımı kurtardım.......
O yüzden bu bayram benim bayramım.... Tutmayanlar tatile çıksın istemiyorum.........

Benden bahsediyorlar.
Hızır orucunu tuttun mu sen

Geri