???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
???
Yorma insanı, çekildiği yere gitmedi. Neden çekildiğini de çok iyi biliyorsun. Ayak oyunlarıyla dış siyaset gitmez.Oruç reis göreve döndü. Yazdıkların için özür dile ve öp beni.
Eleştirinin içeriğini anla önce sonra yazacağını yaz acıyı bal eğleyen mümin.Yeni navtex yayınlandı. Boşa gitti hep yazdıkların melnur
Yorma insanı, çekildiği yere gitmedi. Neden çekildiğini de çok iyi biliyorsun. Ayak oyunlarıyla dış siyaset gitmez.
Bu yazını bekliyordum ama keşke çok önceleri benim soruma cevap verseydin.
Geri geldiği yer orası mıydı? Zorlayan kim? AB'yi yumuşatmak için geri çekti. Gerçekler üzerinden konuşalım. Yeni görev üstlendi ama bekleyip görelim neler olacak. Konu Oruç Reis'in geri çekilmesi, yeni görevi değil. Sen diyordun çekildiği yere geri gidiyor diye ben değil. Kim kimden özür dileyecek biraz olsun düşün de yaz. Amaç gerçekler üzerinden yazmak ise gerçekler de kalalım lütfen.Meis Adası'nın güneyine gitti, Yunanistan'ın hak iddia ettiği yere.
Zorlama melnur. Hiçbir boku tahmin edebilecek bir kafan yok. Kaza bela yaşıyorsun bu hayatı.
Geri geldiği yer orası mıydı? Zorlayan kim? AB'yi yumuşatmak için geri çekti. Gerçekler üzerinden konuşalım. Yeni görev üstlendi ama bekleyip görelim neler olacak. Konu Oruç Reis'in geri çekilmesi, yeni görevi değil. Sen diyordun çekildiği yere geri gidiyor diye ben değil. Kim kimden özür dileyecek biraz olsun düşün de yaz. Amaç gerçekler üzerinden yazmak ise gerçekler de kalalım lütfen.
Arkadaşın sana telefonda demişti ya ne çabuk unuttun?Çekildiği yere geri gideceğini hiçbir mesajımda yazmadım. Lütfen karşıma getirir misin?
Arkadaşın sana telefonda demişti ya ne çabuk unuttun?
Diğer taraftan tartışma konusu çekildiği yerdi.
Bak 10:47'de arkadaşım mesaj atmış. Geri göreve dönecekmiş Oruç Reis. Planlama bu yönde. Görev hazırlıkları yapılıyor.
Gerçekten çok komiksin. Tabiiki bir zaman bir yerde göreve dönecek. Hiç dönmeyecek gibi geri çekilmediki. Saçmalardan seçmeler senin yaptığın. Kelime oyunlarına başladın. Neyse gene kaliteni gösterdin.Tatava yapma tek hücreli melnur. Senin yerine ben paylaşıyorum:
Göreve dönmek ile aynı yere dönmek arasındaki farkı algılayabiliyor musun?
Yazık lan sana.
Gerçekten çok komiksin. Tabiiki bir zaman bir yerde göreve dönecek. Hiç dönmeyecek gibi geri çekilmediki. Saçmalardan seçmeler senin yaptığın. Kelime oyunlarına başladın. Neyse gene kaliteni gösterdin.
Mesela TSK'de bazen bir cepheden çekiliyor ama başka bir yerde tekrar görev alıyor. Konu olan o çekilen cephe. Oruç Reis konusu da aynen böyle. Kalması gereken yerden geri çektiler ve çekerken yalan söylediler. Yokbefrnfim bakım içinmiş. Ehhh bakım yapıldı, neden tekrar çekildiği bölgeye girmiyor? AB var, korku var,..... var da var. Ancak senin gibiler bu tiyatroya başarı der.
Herhalde bildiğim hayatı yaşayacağım. Sana da tavsiye ederim, gözün açılır.Melnur, kendi başını ye. Bildiğin hayatı yaşa.