Oruç Reis Yuvaya Geri Döndü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de araştırma yapan sismik araştırma gemisi Oruç Reis araştırma faaliyetlerinin tamamlanması üzerine Antalya Limanı'na döndü. Yunanistan gelişmeyi memnuniyetle karşıladı.
961270E5-E678-4FD1-8C9F-D3380B9BB34E.jpeg

Yunanistan için büyük bir karın ağrısıydı tabiki memnuniyetle karşılar ;s denize döktüklerimize bak sen.

• Beğen
Tepkiler: Sux
papazda da aynısı olmuştu..... göndermiyorduk, sonra özel uçakla gönderdik..... selam olsun oruç reise, atıl kalmasın müze olabilir..... :emoji_thinking:

Büyük bir makarna rezervi bulduk 100 yıl ümmeti doyuracak

Madem geri çağıracaksın neden önceden yükseklerden uçtun, bizi kimse durduramaz,..... dedin?
Yav bu bir değil iki değil her seferinde tükürüğünü yakıyorsun. Tabii dış politikayı iç politikaya alet edersen yandaş ve yalakaları gaza getirmek için papaz ve Can Yücel olayındaki gibi içeride aslan kesilip dışarıda ben ettim siz etmeyin misali hiç dışarı çıkarmayacaklar dediğin adamları kendi ellerinle sahiplerine teslim edersin.

Kesin bu rezalete de güzel bir kılıf uydurup başarı olarak satarlar. Koyunlar çok olunca partal atması kolay oluyor

Yabani, melnur, oggy asrın üçlüsü. Yakıştınız.

Ben futbolcu tanıtımı sandım en başka ne yalan söyleyeyim :)
Her yer bizim yuvamız, Türk'ün gücünü herkese gösteririz gerekirse..

Yabani, melnur, oggy asrın üçlüsü. Yakıştınız.
Konu ile alakalı yorumun bu mu şimdi? Sağol hiç yanıltmıyorsun beni.
Gerçekler acıdır ve gerçekleri saklayan, inkar eden, olduğundan farklı gösteren dangalağın önde gidenidir

Bu sefer güzel bir iltifat bekliyorum ona göre

Konu ile alakalı yorumun bunu şimdi?
Gerçekler acıdır ve gerçekleri saklayan, inkar eden, olduğundan farklı gösteren dangalağın önde gidenidir

Kainattaki tüm gerçekleri de sen biliyorsun maşallah.

Konuda herhangi bir bilgi yok. Sismik araştırma ve sondaj gemileri zaman zaman bakım, onarım ve bir sonraki göreve hazırlık için limanlara gelir. Daha önce de olan bir şey. Antalya sahil güvenlikteki arkadaşı arayıp bilgi aldıktan sonra yazarım.

Hayat senin için zor olmalı.

Kainattaki tüm gerçekleri de sen biliyorsun maşallah.

Konuda herhangi bir bilgi yok. Sismik araştırma ve sondaj gemileri zaman zaman bakım, onarım ve bir sonraki göreve hazırlık için limanlara gelir. Daha önce de olan bir şey. Antalya sahil güvenlikteki arkadaşı arayıp bilgi aldıktan sonra yazarım.

Hayat senin için zor olmalı.
Dabi dabi kesin dediğin gibidir.

Ne yani şüphen mi var?
Şüphen varsa kesin gayrımillisin.

bir kaç gündür gündemi takip etmiyorum olan bitenlerden bi haberim açıkcası sıkıldım da takip etmekten
bir rahip brunson olayına mı dönüşür diye düşünmeden edemedim.

Prodo herşeyi hayra yorma eleştir arada gemi limana bağlandı artık anlaştılar uzlaştılar daha öncede Rus uçağında Gazze’ye yardım götüren gemiye one minute deki kıvramasını gördük yani bu kadar biat etmeyin

Dabi dabi kesin dediğin gibidir.

Yavrucum, zaman zaman geliyormuş zaten. Yarın bilgi gelecek. İkmal için, bakım-onarım için, aktif görev süresi tamamlandığı, personel için...

2 ay önce de gitmiş mesela. Şimdi sen ne biliyorsun da ne anlatıyorsun?

Geri