Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 sene agladik :d cok zordu herkesten nefret ettim. Sonra alisiyor insan. Bide bizimkisi gelismis bir sehir degildi. Varlik icinde yokluk yasatti babam bize oraya gondererek, ama iyiki de oyle olmus.
Bizde boy sıralamasına pek önem vermiyorlardı. Veriyorlardı da her zaman dikkat kesilmiyorlardı. Önde kızlar arkada erkekler sıra oluyordu. Çene çalmak için en arkaya giderdikkfkg müdür yardımcısı dibimizde bekliyormuş. Allahtan biz uyarıldık sadece dayak yemedikBide benim boy sorunu vardi, istiklal marsi soylenirken en arkaya atiyorlardi beni. Siniflara gore dizilince tabi ben 5 sene sinifta kalmisim gibi goruntu...Kamburum cikiyordu kisa gorunme cabalarimdan... yasitlarim omzuma bile gelmiyordu... bu da boyle bir fobi....
Bizimkiler şu silginin ortasındaki beyaz yeri kesip senin dediğin gibi pileli katlayıp içine yerleştirirdi. Bilekten çıkarmaya gerek kalmazdı. Zaten yazılı kağıdının üstünde dururdu :dOrta okulu hatırlamıyorum bile. Ve artık yerinde de yok. Ama öğretmenlerden birisi bize kopya çekmeyi öğretmişti. Kağıda küçük harflerle soru ve ceapları yazın, pileli etek gibi katlayın ve bileğinize saklayın, derdi. Sonra soruya göre katlandığı yerden açın, kimse fark etmez demişti. Zaten o kopyayı hazıtlarken de çalışmış olursunuz ve ihtiyacınız bile kalmaz demişti. İyi bir fikir, ama ben ders çalışmayı da kopya hazırlamayı da hiç sevmezdim. Muhtemelen de yakalanırdım, çünkü fark ettirmeden bileğimden çekebileceğimi hiç sanmam. Denedim tabi, çok çalışmak gerekiyor.