Ortaokulda unutamadıklarınız

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Birgün istiklal marşı okunacak Anadolu mahallesi Anadolu ilköğretim okulunda okuyorum ozamanlar sırada marşı okumayı beklerken tam marşın başladığı sırada luzümsuz kız arkadaşım birşey sordu arkamı dönüp cevap vermem ile birlikte keltoş müdür hey siz ikiniz marştan sonra odama gelin dedi.

Marş bitti ve biz odaya gittik odaya girmemiz ile ikişer tane şlank sesi gelince suratımıza bi irkildik. Narin yüzüm solmuş kırmızı olmuştu. Bişey demeden çıktık arkadaşımla neymiş marş başlayınca susacak mışız.
Değdiğimi hı bak hala unutamıyorum :(
Travmasın Mustafa Kemal hocam Sjsjsjsj

Babam bizi Turkce ogrenelim diye Turkiyeye postalamisti. Tabi bilmiyoruz duzen nasil isliyor. Ogretmen girince herkes ayaga kalkti ben kalkmadim. Ogretmen yanima geldi senin kemiklerini kirarim demisti... o travma da bende..
Ne kadar kaldınız ki Trde ilk defa böyle bişey duyuyorum :)

hep iğrenç anılarım geliyor aklıma…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
@W, hayır şunu anlamıyorum Türkiye ye nasıl uyum sağladın psikolojin bozulmadı mı.? Ozamanlar Hollanda daha bir revaçtaydı ben olsam ruhen çökerdim

@W, hayır şunu anlamıyorum Türkiye ye nasıl uyum sağladın psikolojin bozulmadı mı.? Ozamanlar Hollanda daha bir revaçtaydı ben olsam ruhen çökerdim
1 sene agladik :d cok zordu herkesten nefret ettim. Sonra alisiyor insan. Bide bizimkisi gelismis bir sehir degildi. Varlik icinde yokluk yasatti babam bize oraya gondererek, ama iyiki de oyle olmus.

tamam kdkd

bir gün grip gibi bir şey olmuşum galiba, son günleri. teneffüsteyiz, arkadaşım güldürdü, ağzımda su vardı, onu ağzımda tutabilmek için zorladım kendimi, tabi o arada burnumdan nefesi verdim. burnumdan bir şeyler çıkacağını fark edip mendille burnumu sildim ama tam silememişim, çok afedersiniz burnumun tepesine çıkmış sümüğüm, eş zamanlı olarak aynı anda nöbetçi öğretmenle karşılaştık, arkadaşım uyaramadan öğretmen uyardı ay çok utanmıştım

yedinci sinifta baska bi sube bizden bir ders once ingilizce sinavina girdi
telefuste siniftan cikmak yasakti
bizimkiler de pencereden sinavin cevaplarini aldilar
10 tane soru var herkes ezberledi A B C her neyse :d
sinav basladi soruyu okuyorum diger subenin verdigi cevapla benim bildigim cevap ayni degil
kendi bildigime gore cevapladim tum sorulari
notlar aciklandi
O 20
Bu 20
Su 20
bana geldi Ben 80 :D :dd
herkesin 20 aldigi sinavdan 80 almistim a'hfk';dkfah';dhfak

tamam kdkd

bir gün grip gibi bir şey olmuşum galiba, son günleri. teneffüsteyiz, arkadaşım güldürdü, ağzımda su vardı, onu ağzımda tutabilmek için zorladım kendimi, tabi o arada burnumdan nefesi verdim. burnumdan bir şeyler çıkacağını fark edip mendille burnumu sildim ama tam silememişim, çok afedersiniz burnumun tepesine çıkmış sümüğüm, eş zamanlı olarak aynı anda nöbetçi öğretmenle karşılaştık, arkadaşım uyaramadan öğretmen uyardı ay çok utanmıştım
Lanet gelsin ya koptum çok iyi : D

E okuldan bir çocuk altına s*çmıştı olabiliyor böyle şeyler Sjsjsj

annemin bana aldığı kış eldiveniyle (bildiğiniz siyah düz bir eldiven) arkadaşıma hava atarken elim yanlışlıkla yanağına (hshshshshd yerseniz) çarptı… hüzünlenmek.. dişini kırmıştım çocuğun..
Ayşe öğretmenim öğrenince esmer bir kadından kireç gibi bir kadına döndü tabii, beni sınıfın ortasında rezil rüsva etti neyse ağlamak istemiyorum.. :d
Neyse veliler çağrıldı falan, annem geldi onunda annesi geldi.. annesine “ noldu öldü mü sanki?” dediğim an annemin attığı bakış.. sessizlik.. eve gidiş.. dayak.. hahshdhd

Sen haketmişsin Sjssj annenin ellerine sağlık :d

8. sınıftayız. friendshiplik vardı bilirsiniz işte. antin kuntin bi ingilizce hocamız vardı. bir gün geldi hepinizin birer friendship'i olacak dedi.
faşo aga'da şener şen'in sahnesi gibi friendship de ne la diye birbirimize aval aval bakarken hoca anlattı mevzuyu. herkesin hoşuna gitti. neyse kuralar çekildi filan. bana da italya'dan bir hatun çıktı şansıma. hemen yazdık bi mektup tabi kalemi hohlaya hohlaya.

aradan uzunca bir zaman geçtikten sonra peyder pey mektuplar gelmeye başladı. her gelişinde herkesi bir heyecan kaplıyordu, acaba bugün kime mektup geldi diye. evet beklenen gün gelmişti ve adem dedi. ulan olaya bak. sanırsın mapusa düştük de köydeki sözlümden mektup bekliyorum :d mektubu aldım, büyük bir heyecanla açtım. yazmış işte babam şu işi yapıyor, anam şu işi yapıyor, my favorite hobbies cart curt :D hahahah lan yaa... canım benim yaaa <3 hatun bir de fotoğraf eklemiş hey yavrum heyyy..... fotoğraftan anladığım kadarıyla sulak yerde yetişmiş gibi duruyordu. havuz başında bikinisiyle poz vermiş ve onu göndermiş. elim ayağıma dolaştı fotoğrafı görünce. medeni cesarete bak! düşündüm de lan biz chatte türk kızlarına web cam açtırıncaya kadar göbeğimiz çatlıyordu. hadi açtılar diyelim 2 saat duvarı izliyorduk ha gösterdi ha gösterecek diye. kendini yani. neyse devam... abi erkekler hani lan biz de bakacaz diye bi abandılar mı fotoğrafa. mk abazaları fotoğrafı ortadan kiye böldüler. bantla yapıştırmıştım. sonra hemen bir mektup daha yazdım. şöyle özledim, böyle özlerim, daha da özlüyorum falan filan. ama cevap gelmemişti. belki de geldi mektup bana ulaşmadı bilmiyorum. hala saklarım o fotoğrafı.

belki de ayağıma kadar gelen fırsatı o zaman teptim ya da şans o zaman yüzümüze gülmedi. belki de musa ve sara'dan önce bizim aşkımız filiz verecekti. italya'dan türkiye'ye gelip ülkenin kıymetini bilin diye tavsiyelerde bulunan ben olacaktım.

lan belki de sırf okul bilgisine imam hatip'te okuyorum yazdığım için kız bi daha yüzüme bakmadı :/

Geri