Ortaokul da arkadaşlıklarınız nasıldı ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Eğleniyorduk ya çok güzel anılarım da geçti uyumlu ve duygusaldım :d

Kompozisyondan hep 100 alır matematikte çakılırdım lanet gelsin.

Çok üzerinden geçti.Fakat o günden kalan dostluğum hala devam ediyor :) Yaklaşık 29 yıllık dostumla hala beraberiz.Yani güzeldi dostluklar

Geçen bir tanesi ile karşılaştım THY de kabin memuru olmuş vay be nereden nereye hayat işte

Temiz oldugundan sürüyordur. Lise daha fena arkadaşlık konusunda =)
Aslında hala lise arkadaşımın biriyle görüşüyoruz :) Belkide eskiden bir şeyler temizdi canım :) Hepsiyle görüşemiyoruz tabiki.Yani her dönemden bir dostum oldu.Bir elin parmakları kadar kalıyor zaten. Fazlasını da ben istemedim :)

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Aslında hala lise arkadaşımın biriyle görüşüyoruz :) Belkide eskiden bir şeyler temizdi canım :) Hepsiyle görüşemiyoruz tabiki.Yani her dönemden bir dostum oldu.Bir elin parmakları kadar kalıyor zaten. Fazlasını da ben istemedim :)
Az ve öz olmak çok iyidir eğer halen varsa ne mutlu sana :)

Birçoğu mahalleden arkadaşlarım olduğundan görüşüyoruz.
O zamanların anısı, arkadaşlıkları bi' farklı oluyor tabi.
Hâkim olan da oldu, cezaevin de şu anda olan da var.
Birisine sevinirken, diğerine hüzünleniyorsunuz.
Kaderin insanın önüne, neler getireceğini bilemiyor insan...

• Beğen
Tepkiler: ne
Hım, üzüldüm umarım çıkar masum ise hayat işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Herşey 5 saniyede bile değişiyor.

Benim unutma sorunum var öyle net hatırlamıyorum hiç muhabbetleri kişileri

Beni nefretle hatirladiklarini düşünüyorum.
Cem ve Dilom haric tabi :d ne günlerdi

Pisliksiz çok iyi bir terim Sjsjsjj

ilkokul hariç eğitim hayatımın her kademesinden birileri kaldı yaşamımda. ortaokul günlerim de çok güzeldi, robbie williams'ın kylie minogue ile fırtına gibi estiği günlerdi ya afgdf

Shakira Jennifer Lopez de çok popülerdi. Hatta shakiranın Bi şarkısı vardı anımsayamadım şuan.

Şu da vardı Sjsjsj

ilkokul, ortaokul, lise ve mahalle arkadaşlarımın hepsi aynı.
ve aynı zamanda biz bu çocuklarla büyüdük, o kadar diyorum yani.

Ortaokul arkadaşımla evlendim ben .p benimle uğraşmak, beni ağlatmak en büyük hobisiydi
Hala aynı semtte mahalledeyim , çoğu da buralarda zaten, yolda bile denk geliyorum bazen
Çok çocuktuk biz yaa , aklıma geliyor da oynadığımız oyunlar, sohbetler falan hay allah .p

Geri