ortamlarda tehdit unsurumusunuz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bilmem değilimdir galiba, safe place hissettiriyorum bence....
Ortadoğu ve Balkanların en tehlikeli kadını sensin..
CIA FBI mossad falan hikâye.. şeytan görse seni ayağa kalkar, büyüğü geldi diye..
Senin mistik güçlerin var, seninle uğraşan kişinin işi rast gitmez.. bu bilgiyi de vereyim :)

Ortadoğu ve Balkanların en tehlikeli kadını sensin..
CIA FBI mossad falan hikâye.. şeytan görse seni ayağa kalkar, büyüğü geldi diye..
Senin mistik güçlerin var, seninle uğraşan kişinin işi rast gitmez.. bu bilgiyi de vereyim :)
Ya benim…

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Seni gelecek sene yaz kampına alacağım ayşo.
Biraz gözünün açılması lazım.. sende topal solucan büyüsü olabilir, bir ara ona da baktırmak gerekiyor..
Baktıralım lütfen jfjjfjf
Büyü çözen hacı hoca yok mu… bozdur varsa kdjdjfj
Allah korusun ya büyü videoları gördüm twitterda ürktüm ya.

Bizim burada sanırım böyle. Bir kıza baktığımda hemen biri çıkıyor bir yerden dikiliyor karşıma. En son Eczane'de yaşadığım olay, kasadaki kızı gönderdi ve kendi geçti adam kasaya.

Bizim burada sanırım böyle. Bir kıza baktığımda hemen biri çıkıyor bir yerden dikiliyor karşıma. En son Eczane'de yaşadığım olay, kasadaki kızı gönderdi ve kendi geçti adam kasaya.
Doğru söyle kızı korkuttun mu yoksa sarkıntılık mı yaptın adam kendisi geçtiğine göre kasaya.

Doğru söyle kızı korkuttun mu yoksa sarkıntılık mı yaptın adam kendisi geçtiğine göre kasaya.
Sen de senelerdir beni Almanya'ya yanına almıyorsun. Senin korkun ne? Evde bekâr kalmış bir bacın mı var? Bisikletini mi ödünç alırım da vermem sanıorsun? Gizlediğin mi bir şey var yoksa?

Sen de senelerdir beni Almanya'ya yanına almıyorsun. Senin korkun ne? Evde bekâr kalmış bir bacın mı var? Bisikletini mi ödünç alırım da vermem sanıorsun? Gizlediğin mi bir şey var yoksa?
Yanıma gel alırım diyorum da senin pasaport işin zor. Ne pasaport alabiliyorsun ne de vize. Sorun sende bende değil. Bisiklet iki tane var veririm sana birisini ama sürebileceğinden şüpheliyim, 5 km sonra pes edersin.

Yanıma gel alırım diyorum da senin pasaport işin zor. Ne pasaport alabiliyorsun ne de vize. Sorun sende bende değil. Bisiklet iki tane var veririm sana birisini ama sürebileceğinden şüpheliyim, 5 km sonra pes edersin.
Maalesef Pandemiden sonra büyük zamlar geldi. Orijinali ile bire bir aynı bir Pasaport için 10.000 Avro isteniyor artık. Vizesi de dahilmiş ama. 2000 Avro da Uçak bileti için, belki gelirken sana bir de hediye alırım, toplam 13.000 Avro gerekiyor. İBAN atayım mı?

son zamanlardaki konularını analiz ettiğimde yapay zeka şöyle bir şey çıkarıyor

Ekli dosyalar

• serçe.png
    serçe.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 0
Geri