Ortama kız girince sevgilisinin elini tutan kız

Konu sahibi son olarak 2429 gün önce görüldü
elektrik almasın diye topraklama yapan kızdır :asd::hello:

Az önce twitterda okudugum sözlük konusu fkdjdkdk sahiplenen hatun kişi. Ama bırakta adam bak benim hatunum bu desin kız dediğin ağır olur bacım[emoji57]

çok yapılıyor bu
radara takılmayasın diye.

Benim seviyeme gore cok siradan bi hareket; biraksalar adamin alnina rezerve yazacagim cunku o derece xd

Daha doğal ne olabilir.

O benimdir o benim deme şekli. :p
Bir nevi etraftaki kadınlara gözdağı verme şekli. :p

12. sınıftayken dersanede bir kız vardı, nerden huylandıysa, yakın arkadaşım ve ben bulundukları ortama girince sevgilisinin elini tutuyordu.
Ben Baggins familyası ile ilgilenmiyorum demedim, diyemedim.
O süreçte üzerinize afiyet at gibi bir erkek arkadaşım var idi, yine de kızı ikna edememişsem demek.

bunu ilk duyduğumda belki biri tutar umuduyla tek başına oturan kızın yanına çökmüştüm direk ortama kız girincede elimden tutacağına tokat atmıştı sahiplenme duygusu yok demekki :)

kendine guveni yoktur. bunu yapmadigi taktirde digerlerinin adami kapacagini dusunur.

Hiç öyle bi sevgilim olmadı lan. ''Tipini si..m sana kim bakar'' edalarında rahat davrandılar hep.
Fakat şimdiki nişanlım, tam tersi davranıyor. Sanıyor ki gezegendeki bütün kızlar kollarını açmış Alp'i bekliyor.

Ben bu durumun ortasını yaşayamadım hiç.

Ortama kız girince elini tutma faslını geçtim, ben elimi tutmazsa sokakta dahi yürümem.

aman sıkı sıkı tut
Herkes çok merakli senin kocana diyesim gelir
Tahammül edemiyorum böyle buldumcuk hareketlere.​

Geri