Ortaköy kumpircileri

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beşiktaştan soğuttular kimseyle göz göze gelmemen lazım sürekli laf atıyorlar pazar gibi hep bir bağırış çağırış, oturma yerleride yok :(

• Beğen
Tepkiler: W
Ortaköy'e gitmeyeli rahat 10 yıl olmuştur. Hala mı öyleler?

• Beğen
Bunca yıllık istanbulluyum bir kumpir için o rezilliği çekmeye gözüm yemedi.

Hisarönü-Kemeraltı dönercileri, size rakip çıkmış şovda kdjd hisarönü dönercileri vs ortaköy kumpircileri. Şov başlasın:d

hiçbir sese dönüp bakmadan geçince de turist sanıp ingilizce bağırmaya başlıyorlar, asla da pes etmiyorlar. bi övgüler, bi şımartmalar… bi ara şey yapmalı watsons çalışanlarının tam size göre dediği 45 ton koyu fondöteni sürüp gidip arapça bağırtmalı… çağrı merkezlerinde bile önce arabikler konuşuyor bunlar hala türkçe bağırıyor, utanın… yalnız kimse bana patates yemem için “dünya güzelim” falan demedi bugüne kadar, teşekkürler ortaköy kumpircileri.

Mecburi olarak gittiğim zamanlar oluyor Ortaköye. Bazen yürüyorum onca yolu. Hiç haz etmediğim bir yer.
Yani istanbulun bence en güzel yeri Üsküdar

Leşlik mertebesine 7-8 sene önce erişmiştir.Asla göz teması kurmayın sahile bakın dönün.

avşar kumpircisi vardı orada, hep oraya giderdim ben. bağıran çağıran yoktu… en son gittiğimde kapanmıştı…
çok severim kumpiri…..canım çekti, ankara’da güzel yapan yere denk gelmedim henüz

Neden öyle olmasın ki? Kağıt üzerinde kurallar var ama kurallara uyulmasını denetleyen, denetlediği halde cezasını kesen, cezası kesildiği halde bu cezadan ders çıkartıp hatasını terk eden mi var? Yok. Ülkemiz ne yazık ki "böyle gelmiş böyle gidiyor işte" memleketi olma yolunda hızını epey bir arttırdı. Artık aklı keser şehirli insanlar dahi ülkedeki kimi manzaralar için "Neden böyle?" demeyi bıraktı çünkü ne derse desin cevabı "Neden öyle olmasın ki?" oluyor. Ya bu şehrin sokaklarında hafriyat kamyonları yarışıyor, caddelerinde minibüsler istediği gibi trafiği durdurabiliyor, paşa keyifleri ne zaman isterse o zaman gaza basıyor, istemezse trafiğin anasını istedikleri gibi ağlatıyor, şoförler araçlarını kaldırıma park ediyor, motosikletler yaya geçidinde yaya yol versin diye korna çalıyor. Bunlar neden böyleyse Ortaköy'deki ne idüğü belirsiz tiplerin vatandaşa salça olması da tam olarak bundan öyle.

• Wow
Kumpir sevmem.
Ortaköy'ü de sevmem.
Gitmeyeli, oradan geçmeyeli de bi 20 yıl olmadıysa bile 15 yıl olabilir. 10 da olabilir. Hiç hatırlamıyorum. Ama gitmiştim bir kaç kez.

Adana ve Mersin otogarı da böyle. İlk kez karşılaştığımda ürkmüştüm.

cılkını çıkarmışlar hiç yemediğim sevmediğim gereksiz şey abartmaya gerek yok

Çok övülüyor çevrem tarafından,üşenmediğim bir gün gideceğim.

bu kumpirlerin ne farkı var ki, ben anlamadım... yedim de anlamadım :d
ama çok bağırıyorlar gerçekten.

avşar kumpircisi vardı orada, hep oraya giderdim ben. bağıran çağıran yoktu… en son gittiğimde kapanmıştı…
çok severim kumpiri…..canım çekti, ankara’da güzel yapan yere denk gelmedim henüz
Natavega’da Ortaköy kumpircisi varmış.. fena değildi, beğendim…

Arabistan sınırları içindedir. Ben son beş yıldır Türk görmedim orada.

bi ara kızlarla
kumpir yiyelim

Geri