Ortak facebook hesabı açan sevgililer

Konu sahibi son olarak 3071 gün önce görüldü
ortak facebook hesabı açan sevgililer

* sadece iki kişinin ismi şeklinde açılan türlerinin yanında ikisininde soy ismi yada sadece erkeğin soy ismi kullanılarak açılan modelleri de mevcuttur

* özel bir mesaj atacağınızda hangisinin göreceğini kestiremediğimizden yaşanan gerginlik ve sıkıntıya sevk eden durum

Amaçsız bi eylemdir. PArtnerlerin mutlu olmak için çabalamaları olarak görülmektedir. Genelde face aşıklarında oluşan bi gelişmedir.

*Bakın benim sevgilim var havası yaratmaya çalışan insanların acizliği.

bayan sevgililerin erkekleri diğer kızlardan uzak tutmak için denediği eylem modeli

O şekilde sevgilisiyle her şeyi paylaştığını sanan insan modelleridir.

Bak benim sevgilim var der gibi insanın gözüne sokan insan çeşitleri fazla yılışık .

birbirine güveni olmayan çiftlerin yaptığı bi durum
Modada olmuş sanırım :)

Laf olsun torba dolsun diyerek başlanılan sanal ilişkinin bitmesine yakın olan son evre.

Ne gereği var ki? Evli olsam bile saçma geliyor bana... Var öyle arkadaş da çok gereksiz bence.

Evli olsam bile yapmam. Neden ayri bi hesabimiz olmasin ki? Simdiden basliyolar birbirlerinin özel hayatlarina müdahale etmeye.

Bir süre sonra ayrılıp duvarlardan birbirlerine laf sokan ergen hareketleri.

Gereksiz ve saçma. Tek soyad kullanmalar falan.Nikah kıyılmış gibi. Gül geç :cici:

Anlam veremediğim çift.
Bi de arkadaşları silip temizleyenler yok mu kahrediyor beni.. Senden önce de bi hayatı vardı, böyle devam edersen senden sonra da bir hayatı olacak, sen neyin kafasını yaşıyorsun diyemedim diyemedim diyemediiimmmmmm..

cıvık cıvık duygusallık , düşman çatlama tripleri. Ah farkında değiller çabucak tüketiyorlar kendilerini..

o kadar da kıskanmayın ya, gıcık olmanızın sebebi yokluktur :D
hiç başıma gelmedi, ama özenilecek bir şey olarak görüyorum

Geri