Ortak arkadaşların küskün olduğu durumlarda yapılması gerekenler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Karismiyorum
Hatta ilgilenmiyorum.
Çocuk avutamam :d

@Melodram ve ben küsersek @hahahah bizi mantı yemeye çağırarak barıştırabilir. Hem belki minik melo da gelir ve yemicekseniz turşunuzu ben yiyebileeer miyim diyerek barışmamıza vesile olur.

@Melodram ve ben küsersek @hahahah bizi mantı yemeye çağırarak barıştırabilir. Hem belki minik melo da gelir ve yemicekseniz turşunuzu ben yiyebileeer miyim diyerek barışmamıza vesile olur.
en çok kendini sevenler cemiyeti olarak biz küsersek dünya küser! ama mantı mantıklı bir seçim tabii ki...

en çok kendini sevenler cemiyeti olarak biz küsersek dünya küser! ama mantı mantıklı bir seçim tabii ki...

Daha atıştığımızı bile hatırlamıyorum. Mümkün mü? Şimdi bu kıskançların nazarı değermiş ve yarın birbirimizi engellermişiz.:D Neyse gene mantı yer barışırız. Mantıklı. Hem mantı yemeye bahane olur..

Küskünlüklerini kendi aralarında hallederler, hiçbir şey yapmam. Barıştırmaya da çalışmam.

İkiside umrumda olmaz,ben ikisiyle de konuşurum ikisi benim yanımda konuşmaz bir araya gelmezse gereken lafı söylerim ortadan çekilirim.ne halleri varsa görsünler,konuşmuyorken bana mı sordular.

Karışmayın çocuklar, sonra ikisi bir olup sizi engelliyor ahah.

saçma bir nedenden küsmüşlerse barıştırırım xd ama birbirlerini sevmiyorlarsa uğraşamam yine kavga ederler....2 de dedikodu yapmış olurum barışmasınlar amann sjxnjd

Bana yansıtmadıkları sürece karışmam ben.

ikisiyle de muhatabı kesmek, bu yaştan sonra arabuluculuk mu yapıcaz aşko fmcfmf

Bu konunun uzmanı @Süreyya çocuklar, nereden mi biliyorum.. söylemem ahah.

Diğerinin yanında öbüründen, öbürünün yanında diğerinden bahsetmemek. Arada kalmayı hiç sevmem, aralarındaki konu birbirlerini bağlar. Kimse bana diğeri için tavır yapamaz. Kim kime hata yapmış ise hatanın boyutu ve şekline göre duruşumu sergilerim. Kimsenin direktifine ihtiyacım olmaz.

Ikiside artık ortak arkadaşım değildir.

Ben hep orta yolu bulan kişi oluyorum ya, neyim ben bilirkişi mi..

Geri