Ortak arkadaşların küskün olduğu durumlarda yapılması gerekenler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
İki tane sevdiğiniz ortak arkadaşınız var ve birbiri ile konuşmuyor, ne yapmamız lazım..
- ağza bal çalmak deyimiyle hareket etmek mantıklı sanırım..

@Aze ile @Psinoza küskün olunca ikisi de beni engelledi ve kendileri konuşmaya başladı..

Psinoza psikopat, yapabilir ama Aze yapmaz baba..

İki tane sevdiğiniz ortak arkadaşınız var ve birbiri ile konuşmuyor, ne yapmamız lazım..
- ağza bal çalmak deyimiyle hareket etmek mantıklı sanırım..

@Aze ile @Psinoza küskün olunca ikisi de beni engelledi ve kendileri konuşmaya başladı..
Konuya yorum yaparsam çok zor ya. Ben çok fazla arada kalan biriyim... Baristirmaya çalışırım bak böyle güzel şeyler diyor senin hakkında derim, diğeri de öyle derim. Ama o güzel sözler benim kafadan atılmıştir jfkdjdjd yine de olsun... Ha baktım olmuyor o zaman ikisine de ENGEL....

Ben en cok seyden muzdaribim. Mesela kizlar mesaj yazıyo. O an hosuma gidiyo beğeniyorum falan. Meğerse laf sokuluyormus. Bana tavir aliniyor. Laf sokarken sokuyorum derseniz ona göre beğenmeyeyim. Yanlıs anlasılıyorum…

Benim saçlı Kürt bakışlı kardeşim @Psinoza çok naif bir adam. Pamuk gibi yüreği vardır, ama Aze öyle mi.. altın bulsam bölüşmem, hepsi onun olsun. Yeter ki benden uzak dursun :*

ikisini de engellerim, gidin sorununuzu çözün öyle gelin.
lise mi burası.

Yav bir ben kalmıştım zaten engellemedigi ahahahahha bahtiyar yapma kardeşim ya tek başına takilacaksin sonra forumda....

Ben en cok seyden muzdaribim. Mesela kizlar mesaj yazıyo. O an hosuma gidiyo beğeniyorum falan. Meğerse laf sokuluyormus. Bana tavir aliniyor. Laf sokarken sokuyorum derseniz ona göre beğenmeyeyim. Yanlıs anlasılıyorum…
Hdjsjdjs bu çok kötü ya... Ben de bu olayı çok yaşadım.....

Hiç karışmam. Düzeltmeye de çalışmam. Biriyle konuşurken diğerini ne överim ne de hakkında kötü konuşurum. Mutlaka bir yolunu bulup barışırlar nasılsa. Böyle durumlarda ortada durmak en iyisi.

küsmeyin birbirinize kuzum hayat kisa kuslar takla atio filan .s

yine analik gorevini ustlenir ve ikisinin sacini basini ayni anda yolup, karsilastiririm. konusun, barisin. SIZ KARDES GIBISINIZ derim. inatlasana tokat atarim

x kişisine; “Hadi yaaa nasıl olur abi”
y kişisine; “şaka yapıyorsun yaa”

Müge Anlı veya Didem Arslan mıyım ?Herkesin problemi kendine :)

Ikisine de sen haklisin deyin ,p

karışmıyorum pek. birbirlerini seviyorlarsa, sinir geçtikten sonra biri diğerini dürtüyor zaten bizimkilerin. sadece karşılıklı bir gerginlik ortamı oluşursa- sakin olun- filan diyoruz. sürtüşmelerde taraf olmamak en iyisi. belirgin büyük bir kazık varsa taraf olurum lakin. bilinçli olarak. gayet aklı başında olarak.

ırgalanmamak.

Egiş bey.
Henry Cavill mi?
Pes.

Geri