Ortadan sıkılmış diş macunu..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bitiyoq böyle hatunlara…
Kim bu deyimi bulmuşsa helal olsun iyi iş becermiş.
IMG_5344.jpeg

Bu ne? Fakir bu ya... Bulup da yiyememiş

Bu, fermuarlı fantağzik iç çamaşırını yırtmakla eş değer bir psikolojik memnuniyetsizlik. Hayır madem yırtacaksın neden fermuarlı fantağzik iç çamaşırı aldırdın kadına? Aç şunu efendice bunun fermuarı boşuna mı ya?
Diş macunu da böyle, şunu alttan sıksana kardeşim ne ters adamsın ortadan sıkılır mı?

Bunlar tamamen psikolojik ve pratik açıdan manasız gelen hadiselerdir. Çok doru.

İçeriğe yorum yapmayacağım yabani kdjd Senin konularında hep böyle sürprizlerle karşılaşıyoruz:d
Ben hep ortadan sıkarım, eşim hep düzeltir. Hiç böyle şeylere takılmam ama ben de kırlentler düzgün dursun isterim:d

Gecen farkettim asıl ben yapiyomusum bunu. Daha once bu mevzuya soylenmiyomusumdur inşallah.p

İçeriğe yorum yapmayacağım yabani kdjd Senin konularında hep böyle sürprizlerle karşılaşıyoruz:d
Ben hep ortadan sıkarım, eşim hep düzeltir. Hiç böyle şeylere takılmam ama ben de kırlentler düzgün dursun isterim:d
Belden ince hatunlara öyle diyorlar biz saplar arasında

Ne abarttiniz şu meseleyi ya ben kullanıyorum kimene istersem ortadan lastikle baglar bir ortadan bir üstten kullanırım ya 🐦

Geri