Orphan Black Tanıtımı

Konu sahibi son olarak 3031 gün önce görüldü
Aksiyon, bilim kurgu ve dram türünde çok sürükleyici bir dizi. Başroldeki Kanadalı oyuncu Tatiana Maslany'nin birbirinden tamamen farklı karakterlere muhteşem bir şekilde hayat vermesi gerçekten hayranlık verici.

orphan-black-poster-banner.jpg

Dizinin konusu şöyle:

Sarah oldukça karmaşık bir hayat sürmektedir. Aylardır ortalarda görünmeyen genç kadın sonunda kızı Kira için şehre geri döner ve beş parasız tren istasyonunda dolanırken bir kadının intiharına şahit olur. Kadın kendisine tıpatıp benzemektedir. Durumu kavrayamasa da ölen kadının çantasını da alıp olay yerinden uzaklaşır. Kalacak ve bir süre saklanacak bir yere ihtiyacı olan Sarah için ölen Beth’in yerine geçmek oldukça cazip gelir. Belki de Beth hiç tanımadığı ailesi yada ikizidir ama Sarah için olayların arka planının hiç önemi yoktur. Onun tek derdi yakın dostu Felix’in yardımlarıyla elindeki malı satıp kızı Kira’yla
şehri terk etmektir.

orphan-black-beth2.gif

Fakat işler Sarah’nın planladığı kadar kolay değildir. Beth’i intihara sürükleyen mükemmel hayatının sırları ve karmaşası Sarah’a rahat nefes aldırmadığı gibi tek benzerinin Beth olmadığını öğrenmesiyle Sarah’ın hayatı daha da alt üst olur. Bir seri klonu olduğunu ve onları yaratan güçlerin klonları ortadan kaldırmak için bir operasyona giriştiğini öğrenir.

orphan-black-5-ve-son-sezon-onayini-aldi_131106746983150502.jpg

Dizinin tanıtım filmi de şöyle;

[YOUTUBE]watch?v=Z57X29DIJO4[/YOUTUBE]

İzleyenlere/izleyecek olanlara bol klonlu seyirler!

Açtığın konuların hiç birini duymamıştım.

Çok belli oluyor, okullar tatil oldu ya bol bol izle bakalım. :)

İzliyorum ben.
Gayet güzel dizi.. Hatun çok başarılı

O kadar aksanı nasıl böyle iyi yapıyor aklım almıyor cidden

Geri