Ormana yürüyüşe gitmek

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Turlarla bir yere gitmeyi sevmem ama etrafınızda sürekli hof çok yoruldum, oha .k daha yürüyecek miyiz diyen arkadaşlarınızla uğraşmak istemiyorsanız çok güzel trekking ve hiking turları mevcut. Tabi zorluk seviyesine göre seçim yapmak gerekli.
Özellikle bu beton yapılar arasında doğa özlemi duyanlara birkaç gunluk kacamaklar iyi geliyor.

kurtulamadim, kurtar beni

PEK TEKİN OLMAYAN RADİKAL REVANİCİLER ya da HÜR VE KABUL EDİLMİŞ BALKABAĞI SEVENLER AMA AŞIRI militanları tarafınca kaçırılmış olman muhtemel... Tek başıma mücedele edemem. Bel Mal Koç oğlu muyum?

c57a2f1dd4f26e01b2dbf576a65b57f7.gif

Ljks seni de iyi gördüm, guzel

Bizim buralarda Ayı var. Ben parkta gezeyim. Maksat tabii ki ayıları ve diğer orman sakinlerini rahatsız etmemek.

Ben gidiyorum.

Yanınızda taytlı, saçlarını at kuyruğu yapmış, kulaklıkta müzik dinleyen bir hatun varsa yürünür de yürünür. Spor işin bahanesi. jdndjxjx
(Yeminle fetiş değil.)

Turlarla bir yere gitmeyi sevmem ama etrafınızda sürekli hof çok yoruldum, oha .k daha yürüyecek miyiz diyen arkadaşlarınızla uğraşmak istemiyorsanız çok güzel trekking ve hiking turları mevcut. Tabi zorluk seviyesine göre seçim yapmak gerekli.
Özellikle bu beton yapılar arasında doğa özlemi duyanlara birkaç gunluk kacamaklar iyi geliyor.

Bizim buralar biçilmiş kaftan dag tas yesillik asinca deniz ben yoruldum hof pof ta yapmam aklinda bulunsun:)

Sahil karşısı ormanlık/dağlık alan olan başka bir yer var mı acaba? Dalgaların sesi eşliğinde yürüyorsunuz. Harbi büyük şans he. Nadir de olsa yapıyorum. ^^

Hatay / Samandağ / Çevlik (:

Ormanda yürümek riskli.. En son yürüdüğümde epey tırsmıştım.

En son gittiğimde zibidi çocuklar henüz 1km yapmamışken yorgun düşmüştü.
Kucakta 2 köpekle o yolu bitirmek hiç kolay olmuyor.
Burnumdan emdiğim temiz hava, başka yerlerimden çıkıyordu.

Geri