Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
YoooHerkes yakisikli. Sjsjjs
Teşekkürler bitanesinFavorim belli ve @Coolumsu![]()
Neden BöYle negatiflestin yosun sultan sjsj
Yok bebişim negatif değilim yani sadece herkes yakışıklı olamaz bebişkom birde sabah görünce takılım dedim:pNeden BöYle negatiflestin yosun sultan sjsj
Ben yakışıklı mıyımYok bebişim negatif değilim yani sadece herkes yakışıklı olamaz bebişkom birde sabah görünce takılım dedim:p
Elazığ'da ne gezer yakuşuklu yaaaBen yakışıklı mıyım![]()
Bazilarinin karakter yakisikli Tip olmasada kuzum bence sence sjsjj Bugün ilk defa uzun zaman Sonra güzel bakiyorum olaya sjsj iyi yaptinYok bebişim negatif değilim yani sadece herkes yakışıklı olamaz bebişkom birde sabah görünce takılım dedim:p
Şımarma diye dedim eee ne zaman gelinle tanışacağım yaa ben görümce sayılırım ayrıcaaa o rakam nedir çok kırıcıAllahın Beşiktaş'lısı sen ne anlarsın yahuşuhludan. Hıh :trip:
Ne gelini ya o nerden çıktıŞımarma diye dedim eee ne zaman gelinle tanışacağım yaa ben görümce sayılırım ayrıcaaa o rakam nedir çok kırıcıneyse ki düzelttim
![]()