Orhan Gencebay

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Yüregime hanceri soktunuz ikiniz de.
Dokunmayin.Kanasin.p

Bir insan Orhan Gencebay neden, nasıl dinler anlamıyorum. Süreyya'ya dair en büyük şaşkınlığım.
Demek ki

Ne kendisini severim ne de şarkılarını
Ama hepsini dinleme mecburiyetinde kaldığım zamanlar olmadı değil
.p

Ay sorduk sanki.

Bir kac programda jurilik yapmisligi var ve konusmasi okadar nazik ki. Adam sessiz sakin, gereksiz yere de hic yorum yapmiyor konusmuyor. Konusunca da guzel konusuyo. Bulent Ersoy kavga edip bagirirken bile yaninda sessizce oturuyor. Bu adamin guzel bir durusu var

Bülent ersoy ile jüri olduğu popstar alaturka da eskiden ahbap olduğu için "bülent bey" diye hitab eden babayiğit olarak tarihe geçmiştir. Sıkıyorsa biri çıkıp bülent bey desin.

Mutfakta sigara icmekle baska yerde sigara icmek bir olmuyor dogrusu. Balkonda, kampüste, salonda, hurdacı sesinin uzaga karistigi tekinsiz bi sokagin kösebasinda yahut ter, acik sise parfüm ve genclik kokusunun birbirine karistigi bi disconun ortasinda ictigin tütün ile mutfakta ictigin tütün bir degiller hic.
Ben ne ki mutfak masasina kurulur da bi tütün yakarim, fona benim acmadigima yemin edebilecegim bi orhan gencebay girer.
Allah allah derim, nerden cikti bu. Etraf flu. Eşyalar benim iradem altında olmaktan cikmis ve tahakkümleri altindayim artik. Ben koca bi köpük balonun icresindeyim.
Caliyor Orhan.
Anadolunun cesitli yerlerinden ankara'ya siyasal okumaya gelmis delikanlilar gibi hissederim kendimi ilkin. Fukara ve hayatla tatlı gamliyimdir. Kampüste illa ki sevdiğim kumral kiz vardir.
Kac adet kaldi, kamu maliyesi dersine kadar ki arayi kurtarir mi diye 2000 paketime gider elim, bakarim üstünde winston slender blue yazar hemen altinda da güya penise benzettikleri bükük sigaranin trajikomik kamu spotu.. Balon patlar, "bir bulut geçti üstümüzden
bak şimdi ikimizde sırılsıklamız...
" diyen Orhan bey efektif sekilde susar... kumral kiz da hic olmamisti zaten..
Bazen ise mahkemeden karar cikar, hüküm vermisler tam 7 yil.
Cengiz geldi gecen görüsüme, kaymakamin oğluyla evlencekmis meger Asuman. Ondan gelmez olmus.
Orspu Asuman.

neyse evden cikmadan hemen önce, mutfagimda bir sigaralık vakit, aciyorum simdi.

Son düzenleme:
gün gelecek Orhan abinin şarkıları reçeteye yazılacak..

"....ama bu sefer baska güzel **Spam/Adversiting**..Orhan'in sarkilari gibi.."

Geri